БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

ОДИН НА ДВА: В ІВАНІВСЬКІЙ ШКОЛІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ КАБІНЕТИ

ОДИН НА ДВА: В ІВАНІВСЬКІЙ ШКОЛІ З'ЯВИЛИСЯ НОВІ КАБІНЕТИ

У Іванівській ЗОШ І-ІІІ ст. Березівської сільської ради триває ряд перевтілень. Колишній клас музичного мистецтва розділили на два. Зробили тут повноцінний ремонт, і відтепер у школі є два нові кабінети: психолога та кабінет заступника директора з виховної роботи і педагога-організатора. Окремо з'явився і повноцінний кабінет медичної сестри.

09:27 29.04.2021

БАРАШІВСЬКИЙ ЗЗСО: ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО

БАРАШІВСЬКИЙ ЗЗСО: ЧОРНОБИЛЬ НЕ МАЄ МИНУЛОГО

До дня 35-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС юні художники Барашівської ЗЗСО І-ІІІ ст. присвятили свої роботи чорнобильській тематиці та провели виховний захід: "Чорнобилю не має минулого"!

15:10 27.04.2021

У САДКАХ КЕРІВНИКИ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ-ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

У САДКАХ КЕРІВНИКИ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ-ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

26 квітня, в день 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в Житомирському районі пройшов ряд заходів. У рамках вшанування героїв-ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, у с. Садки Березівської сільської ради завітала делегація з числа керівників Житомирського району, у складі голови РДА Юрія Денисовця, голови райради Олександра Блощинського, заступника голови РДА Людмили Заворотнюк, керуючої справами районної ради Галини Оверкович та депутата райради Миколи Фещука, яких зустрів сільський голова Михайло Яромов.

13:46 27.04.2021

ЧОРНОБИЛЬ: ТІ ТРИВОЖНІ ДНІ НЕ МИНУЛИ МАРНО

ЧОРНОБИЛЬ: ТІ ТРИВОЖНІ ДНІ НЕ МИНУЛИ МАРНО

Весна. Земля одягається в насичено салатові кольори, рясним цвітом вкриваються плодові дерева, клумби та поля уквітчалися найрізноманітнішими квітами, повернулися в свої гнізда лелеки. Та серед усієї цієї природної краси, під кінець квітня, вкотре піднімаються на поверхню сумні спогади про одну зі сторінок історії українського народу, що навіки викарбувана в пам'яті людей єдиним словом - Чорнобиль! Це з ним нині найчастіше пов'язують сумну статистику смертності від онкологічних захворювань, це на нього вказують стрілки народжуваності дітей з найрізноманітнішими недугами. І скільки б не минуло часу, та гіркий спомин про вибух на ІV реакторі Чорнобильської АЕС 26 квітня 1986 року, лишається для багатьох жителів Київського регіону, як день, який змусив їх навіки полишити рідні домівки: домівки, де народився, де ростив своїх дітей, місце, де покоїться прах їхніх пращурів.

08:30 26.04.2021

"ПРОСТИ НАС, ПЕРВАЯ ЛЮБОВЬ", АБО ЯК ОДИН ВЕСНЯНИЙ ДЕНЬ ЗМІНИВ ЖИТТЯ ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ

"ПРОСТИ НАС, ПЕРВАЯ ЛЮБОВЬ", АБО ЯК ОДИН ВЕСНЯНИЙ ДЕНЬ ЗМІНИВ ЖИТТЯ ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ

"Прости нас, первая любовь", - саме з такою символічною назвою у новому сільському клубі, що діяв лише декілька років у Малахівці Лугинського району - показали востаннє кінострічку. Відтоді просторий кінозал пустує, а на сцені стихли співочі поліські голоси. Галина Миколаївна Мініч, яка нині мешкає в Садках, із сумом згадує ті дні, коли довелося залишити рідне село, улюблену роботу завклубом і односельців, яких розкидала доля по свій Україні. Тож наш сьогоднішній матеріал-спогад про те, як один весняний день, охрещений в народі, як Чорнобиль, - змінив життя тисячі поліських людей.

06:30 26.04.2021

ВРУЧЕНО ОРДЕНИ І МЕДАЛІ З НАГОДИ 35-Х РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ ЛІКВІДАТОРАМ ЧАЕС – ЖИТЕЛЯМ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

ВРУЧЕНО ОРДЕНИ І МЕДАЛІ З НАГОДИ 35-Х РОКОВИН ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ ЛІКВІДАТОРАМ ЧАЕС – ЖИТЕЛЯМ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Вже 35 років Україна живе з болем Чорнобиля. Це проблема, що торкнулась майже кожної української сім’ї та всього світу. А ще це найбільша світова катастрофа з епіцентром за 100 кілометрів від Києва. Та чи знаємо ми достатньо про Чорнобиль, його минуле, сучасне й майбутнє? Якби там не було, а найголовніше сьогодні — зберегти пам’ять про тих людей, які віддали своє життя за порятунок українців, шанувати тих, хто сьогодні серед нас і є свідком цієї історії, а ще пам’ятати її гіркі сторінки, аби убезпечити себе на майбутнє.

18:34 25.04.2021

У БОЛЯРЦІ ПРИБРАЛИ СТИХІЙНЕ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ

У БОЛЯРЦІ ПРИБРАЛИ СТИХІЙНЕ СМІТТЄЗВАЛИЩЕ

Стихійному сміттєзвалищу в с. Болярка по вул. Новій - понад 30 років. Люди облюбували собі несанкціоновану місцину практично в межах села, на окраїні посадки, і постійно недобросовісно скидають сюди найрізноманітніші відходи своєї життєдіяльності.

18:16 25.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь