БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

НЕЗАБАРОМ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РЕМОНТ МОСТУ В БАРАШІВЦІ

НЕЗАБАРОМ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РЕМОНТ МОСТУ В БАРАШІВЦІ

На території Березівської громади стартували дорожні ремонтні роботи. Дороги обласного значення будуть ремонтуватися за рахунок коштів дорожнього фонду Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, дороги ж місцевого значення — власними силами. Задля цього, як уже повідомлялося раніше, був закуплений грейдер та 10 тисяч тон щебеневих сумішей різної фракції. До слова, під час виконання перших робіт проаналізовано, що на деякі дороги, які у край критичному стані, йде досить багато щебеню аби довести їх до ладу, тому згодом через електронні торги буде дозакуплено ще — згідно прорахованої потреби.

23:11 13.06.2021

СВІТ, ДЕ ЖИВЕ ДИТИНСТВО

СВІТ, ДЕ ЖИВЕ ДИТИНСТВО

Світ, де живе дитинство, — саме під таким гаслом 11 червня для діток молодшої групи «Калинка» в Березівському ЗДО «Веселка» відбувся розважально-виховний захід, який став своєрідним підсумком навчально-виховного процесу у цій віковій групі та початком оздоровчого періоду. Адже, попереду літо, а це час для цікавих спортивних розваг, музичних конкурсів та інших дитячих різноманітних заходів на свіжому повітрі.

20:28 13.06.2021

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БОРОТЬБІ З ПІДТОПЛЕННЯМИ: ЧЕРГОВУ ВОДОВІДВІДНУ ТРУБУ ПРОКЛАЛИ В БОЛЯРЦІ

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БОРОТЬБІ З ПІДТОПЛЕННЯМИ: ЧЕРГОВУ ВОДОВІДВІДНУ ТРУБУ ПРОКЛАЛИ В БОЛЯРЦІ

На території Березівської сільської ради активно ведуться роботи по боротьбі з підтопленнями. Після початку робіт в Іванівського старостинському окрузі паралельно роботи розпочалися й у Василівському с/о.

12:44 13.06.2021

У САДКАХ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БЛАГОУСТРОЮ

У САДКАХ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БЛАГОУСТРОЮ

У розпал літа все навколо квітне та буяє. До того ж, завдяки рясним зливам вологи вистачає для активнішого росту дерев, кущів, трави та бур’янів. На території Садківського старостинського округу підійшов час для продовження робіт із благоустрою.

11:29 13.06.2021

ДИТИНСТВО ЗАВЖДИ РАЗОМ ІЗ НАМИ

ДИТИНСТВО ЗАВЖДИ РАЗОМ ІЗ НАМИ

4 червня під егідою Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації відбувся обласний захід для дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; які перебувають у складних життєвих обставинах; загиблих Героїв Небесної сотні; зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередньо участь антитерористичній операції та/або операції Об’єднаних сил, — приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

16:30 09.06.2021

ЗАРЯДЖЕНІ ПЕРЕМАГАТИ: САДКІВСЬКА МУЗИЧНО-ХОРЕОГРАФІЧНА СТУДІЯ ПОРАДУВАЛА НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

ЗАРЯДЖЕНІ ПЕРЕМАГАТИ: САДКІВСЬКА МУЗИЧНО-ХОРЕОГРАФІЧНА СТУДІЯ ПОРАДУВАЛА НОВИМИ ПЕРЕМОГАМИ

У кінці навчального року наші невгамовні танцюристи Садківської філії клубу спортивного танцю «Колібрі» знову порадували своїми перемогами. Цього разу маленькі таланти взяли участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник», що пройшов 30 травня у столиці за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Служби для сім’ї, дітей та молоді м. Києва.

10:03 09.06.2021

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БОРОТЬБІ З ПІДТОПЛЕННЯМИ

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БОРОТЬБІ З ПІДТОПЛЕННЯМИ

Ливневі дощі наприкінці травня показали проблемні ділянки, які постійно потерпають від підтоплення. Як ми вже повідомляли раніше, першочергові кроки були спрямовані на негайне усунення наслідків підтоплення на вулицях у Барашівці, Давидівці та Давидівському дачному масиві, де були місцями повністю затоплені вулиці і навіть відбувалися часткові зсуви асфальтного покриття, що створювало небезпеку на вуличних шляхах. А це могло б призвести до транспортного колапсу в Іванівському старостинському окрузі. У схожій, але не такий критичній, ситуації були й інші населені пункти Березівської громади.

22:06 08.06.2021

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ: КОНСУЛЬТАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ В ПРИМІЩЕННІ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ: КОНСУЛЬТАЦІЇ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ В ПРИМІЩЕННІ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

У приміщенні актового залу Березівської сільської ради за адресою: с. Березівка, вул. Богуславська, буд.31 Житомирського району Житомирської області кожного місяця у четвертий вівторок із 9:00 до 13:00 год. буде проводити виїздний прийом спеціаліст Управління пенсійного фонду.

12:05 07.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь