A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

ВСЕ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ — НА ОДНОМУ ПОРТАЛІ

В рамках Українського тижня імунізації в нашій державі запущено Національний портал з імунізації. Він містить матеріали для медиків, студентів, фармацевтів та всіх громадян, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення.

13:03 26.04.2023

ПАМ’ЯТАЄМО: БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС ТА ВШАНУВАЛА ПАМ’ЯТЬ ЗАГИБЛИХ

Уже 37 років Україна живе з болем Чорнобиля. Це проблема, що торкнулась майже кожної української сім’ї та всього світу. Та чи знаємо ми достатньо про Чорнобиль, його минуле, сучасне й майбутнє? Якби там не було, а найголовніше сьогодні — зберегти пам’ять про тих людей, які віддали своє життя за порятунок українців, шанувати тих, хто сьогодні серед нас і є свідком цієї історії, а ще пам’ятати її гіркі сторінки, аби убезпечити себе на майбутнє.

11:55 26.04.2023

ВАСИЛІВСЬКІ ЛІЦЕЇСТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПІДТРИМУВАТИ БОЙОВИЙ ДУХ ВІЙСЬКОВИХ

Для підтримки бойового духу військових учні Василівського ліцею власноруч виготовили та передали нашим бійцям у зону бойових дій малюнки, особисті листи зі словами вдячності і підтримки та обереги — мотанки Агнелів-охоронців, виконані у партіотичних силь-жовтих кольорах.

11:46 25.04.2023

ТОЛОКА-2023: ДЯКУЄМО ЧЕРЕМОШНЕНЦЯМ ЗА ДОПОМОГУ

Колектив Черемошненської гімназії та закладу клубного типу Центру культури та дозвілля Березівської сільської ради  висловлює подяку мешканцям села, які проживають у будинках, прилеглих до території школи за те, що вони 21 квітня активно приєдналися до загальної толоки у громаді і дружно брали участь у прибиранні та благоустрою паркової зони! Ми разом робимо цей світ чистішим і кращим!!!

15:00 24.04.2023

УКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ІМУНІЗАЦІЇ

З 24 по 29 квітня триває Український тиждень імунізації. Мета його заходів - підвищити обізнаність дітей та дорослих про важливість імунізації для профілактики хвороб, збереження та захисту життя. Заходи Українського тижня імунізації проходять в рамках Європейського тижня імунізації у об’єднаних територіальних громадах Житомирської області -- за підтримки проекту USAID Розбудова стійкої системи громадського здоров’я.

13:37 24.04.2023

ВЧИМОСЯ МИСЛИТИ ЕКОЛОГІЧНО

День Землі — це свято чистого повітря, чистої води, чистої землі. Свято покликане об'єднати людей, нагадати, що наша планета потребує захисту, турботи, що вона - унікальна!!!

15:32 22.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь