A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

У ВАСИЛІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ПРОВЕЛИ МАЙСТЕР-КЛАС ПО ВИГОТОВЛЕННЮ МАКІВ ПАМ’ЯТІ

Червоний мак - квітка, що уособлює кров, пролиту на полях боїв та пам' ять про тих, чиє життя забрала війна. Саме ця квітка стала символом пам’яті усіх, хто поліг у кровопролитній Другій світовій війні.

13:35 08.05.2023

8 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МЕЛАНОМИ

Меланома – одне з найбільш небезпечних захворювань серед усіх ракових захворювань шкіри, оскільки розповсюджується через лімфу і кров майже в усі органи.

10:01 08.05.2023

8-9 ТРАВНЯ — ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ: ПАМ’ЯТАЄМО! ПЕРЕМАГАЄМО!

Цього року Україна вдруге відзначає 8-9 травня в умовах повномасштабної військової агресії росії, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, на саме існування українців, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі.

07:00 08.05.2023

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА З УЧНЯМИ ЧЕРЕМОШНЕНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

Вибір професії -це надзвичайно важливий етап у житті людини, адже від цього вибору залежить майбутнє . Для підвищення рівня поінформованості учнів із питань профорієнтації, розширити їхні знання про світ професій, ознайомити з вимогами до людей відповідних спеціальностей та з умовами роботи, допомогти учням визначити власні професійні інтереси та нахили з учнями 9 класу Черемошненської гімназії соціально-психологічною службою була проведена профорієнтаційна робота, яка включила:

09:14 05.05.2023

ЧИСТОТА РУК — ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я

5 травня відзначається Всесвітній день гігієни рук. Його було засновано Генеральною Асамблеєю ООН спільно з Дитячим фондом (ЮНІСЕФ) та Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) у 2008 році. Основна мета Всесвітнього дня гігієни рук — нагадати про важливість обробки рук задля збереження життя та здоров'я мільйонів людей та підкреслити особливу важливість гігієни рук як в галузі охорони здоров'я, так і в повсякденному житті.

08:54 05.05.2023

ТИ ЯК? ТЕХНІКА "СТІЙ — ДУМАЙ—ДІЙ"

«Я не знаю, що мені робити», — коли чуємо таке, особливо від близьких, все завмирає всередині. Щире бажання допомогти інколи грає злий жарт: включаються власні емоції, роздавання порад чи навіть спроби протиснути «єдиний правильний варіант».

14:39 04.05.2023

Вітаємо Березівських "Соколят" з ІІ місцем в обласному конкурсі

Вітаємо команду "Соколята" Березівського ліцею із зайнятим ІІ обласним місцем у конкурсі звітів про роботу роїв патріотичної гри "Сокіл" (Джура) у номінації молодша вікова група "новачки" (козачата) - діти 6-10 років.

15:45 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь