A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Новини Березівської сільської ради

Дата: від до Скинути

Запрошуємо долучитися до форуму «Громада для людей: Місце, де хочеться жити»

Хочете розбудувати громаду, де кожен мешканець почуватиметься комфортно і матиме можливості для розвитку? Тоді запрошуємо долучитися до форуму «Громада для людей: Місце, де хочеться жити», де ви ознайомитеся з найкращими українськими та іноземними практиками розвитку соціальної роботи в громадах.

09:39 19.03.2024

19 БЕРЕЗНЯ БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЄТЬСЯ ІЗ ЗАХИСНИКОМ — ВОЛОДИМИРОМ ЗАНЬКОМ ІЗ ЧЕРЕМОШНОГО

Болюча звістка про втрату ще одного Захисника надійшла до нашої громади. На Харківщині поблизу н. п. Синьківка Куп’янського району 20.02.2024 року під час виконання бойового завдання, в результати скиду БПЛА, загинув Володимир Олексійович Занько з Черемошного.

12:54 18.03.2024

Податкова інформує: До уваги платників, які надають послуги з перевезень пасажирів

Відповідно до пункту 89 частини 1 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги» (далі – Закон № 1591), торговець – суб’єкт господарювання (юридична особа або фізична особа, яка здійснює підприємницьку діяльність, незалежну професійну діяльність), який відповідно до договору з відповідним надавачем платіжних послуг (еквайром або іншим) приймає до обслуговування платіжні інструменти для здійснення оплати вартості товарів чи послуг, включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі.

11:14 18.03.2024

«ЛЮТНЕВІ» ДРОНИ БЕРЕЗІВКИ: ДОПОМОГА ВІД ГРОМАДИ НАДІЙШЛА ПІДРОЗДІЛУ ДЕСАНТНО-ШТУРМОВИМ ВІЙСЬК

Березівська громада продовжує активно підтримувати та забезпечувати наших Захисників необхідними технічними засобами, обладнанням, речами першої необхідності та продуктами харчування.

10:47 18.03.2024

Податкова інформує: Щодо нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок), є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.

10:50 16.03.2024

200 ТИС ГРН СПРЯМУВАЛА БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА НА РЕМОНТ АВТІВОК ДЛЯ 14 ПОЛКУ БпАК

Ярослав Ходаківський, якого добре знає Іванівська округа, нині військовослужбовець створеного у 2023 році 14 Окремого полку БпАК. Цей підрозділ став першим в Україні, що повністю спеціалізується на використанні безпілотних літальних апаратів і став реакцією на зміни концепції ведення бойових дій в реаліях сьогодення.

08:50 16.03.2024

До Дня українського добровольця у Василівській бібліотеці провели виховний захід

14 березня в Україні День українського добровольця – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

16:06 15.03.2024

ВІТАМІНИ НАВКОЛО НАС: СТОЛОВИЙ БУРЯК

З давніх давен люди використовували цей овоч, в основному, як лікарську рослину, а вже пізніше як овочеву. Вживали в їжу лише листки, бо коренеплід був несмачний. Багато часу пройшло з тих пір, аж поки отримали буряк із червоним коренеплодом, який має ніжний соковитий м’якуш. Нині буряк столовий — найпоширеніша і найбільш вживана овочева культура, яка має багатий хімічний склад по вмісту поживних речовин.

15:14 15.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь