A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВЦІ ВІДБУВСЯ ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВІКТОРІЇ ВЕСЕЛОВСЬКОЇ

Дата: 05.01.2023 17:14
Кількість переглядів: 91

Фото без описуНіби вчора, а ось уже майже місяць як на 51-му році життя через підступну хворобу відійшла у вічність талановитий педагог, вчитель фізкультури Березівського ліцею — Вікторія Веселовська.

Сильна, вольова, творча, креативна. Понад 20 років свого життя Вікторія Віталіївна присвятила рідній школі. Вона виховала не одне покоління учнів, навчала їх медичній справі, разом із своїми вихованцями виборювала призові місця на змаганнях різного рівня та у військово-патріотичній грі «Джура», ходила з дітками в походи, возила на екскурсі, пропагувала здоровий спосіб життя, а також брала участь у всіх справах школи. Знаходила спільну мову як з маленькими дітками, дорослими учнями, колегами, так і з батьками. Саме тому її знала і поважала вся округа.

А ще пані Вікторія була командиркою Загону Швидкого Реагування та активною волонтеркою команди Житомирської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

«Вікторія надихала нас своєю цілеспрямованістю та бажанням допомагати людям, вміла підтримати в важку хвилину, дати слушну пораду, розвеселити. Ми завжди пам'ятатимемо її», — саме так про Вікторію Віталіївну відгукувалися колеги.

У пам’ять про цю чудову, енергійну, самовіддану жінку відділом освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради був організований та проведений волейбольний турнір серед освітян. На запрошення до участі у змаганнях відгукнулися сусідні громади, — збірні команди Курненської сільської та Пулинської селищної рад. Щиро дякуємо їм за активну участь.

Вітаючи учасників спортивного турніру, сільський голова Михайло Яромов ще раз відзначив усі якості і чесноти Вікторії Віталіївни, висловив співчуття з приводу гіркої втрати, а разом із тим побажав позитивних вражень від гри та закликав до чесної боротьби, адже саме за такими ідейними переконаннями жила і працювала наша вчителька фізкультури.

Після хвилини мовчання команди поринули у вир волейбольного протистояння. Протягом трьох годин не вщухав дзвінкий стук волейбольних м’ячів під гучні заклики підтримки вболівальників. Усі без винятку матчі пройшли в дусі здорової конкуренції та видовищній боротьбі, під час якої команди показали свою згуртованість та гру високого рівня.

За результатами змагань ІІІ і ІІ місце розділили між собою команди Курненської та Пулинської громад відповідно, а переможний кубок дістався господарям турніру, — освітянам Березівської громади.

– Цей турнір ми організували не лише в честь нашої колеги, яка так любила життя і спорт. Це ще одна можливість долучитися до розвитку спорту, заявити про себе, показати свою майстерність, а ще підтримувати та розвивати дружні стосунки з нашими сусідами, — наголосила під час нагородження організаторка турніру, завідувач відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Аліна Забродська. — Хочемо, аби цей турнір став традиційним, а пам’ять про нашу Вікторію Веселовську жила вічно в серцях її учнів, колег та всіх, хто її знав, — додала Аліна Сергіївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь