A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА КОМФОРТАБЕЛЬНИЙ АВТОБУС ДЛЯ ПОТРЕБ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 20.12.2022 18:12
Кількість переглядів: 106

Фото без описуРеформа, яка вже ось декілька років як активно впроваджується в освітній сфері, вимагає нового комплексного підходу у формуванні та наданні освітніх послуг. Березівська сільська рада теж планомірно крокує у цьому напрямку відповідно до усіх вимог новаторського законодавства. Зокрема, мережа навчальних закладів громади поступово оптимізується задля створення якісних умов навчання здобувачам освітніх послуг.

Забезпечити безпечний та комфортний підвіз учнів до закладів освіти, одне із головних завдань громади. Задля цього в Березівській сільській раді знаходяться в експлуатації 2 шкільні автобуси. Однак, враховуючи розгалуженість населених пунктів, їх замало. Тож, сільський голова Михайло Яромов неодноразово звертався в різні інстанції, щоб нам посприяли в отриманні ще одного транспортного засобу, завдяки якому можна повністю забезпечити транспортні потреби закладів освіти.

14 грудня, у рамках співпраці Житомирщини з Естонією, за підтримки народного депутата від ПП «СЛУГА НАРОДУ» Арсенія Пушкаренко Березівській громаді було передано гуманітарну допомогу у вигляді комфортабельного пасажирського автобуса марки IVECO — для задоволення потреб освітніх закладів, — ключі від якого під час офіційного вручення передав сільському голові Михайлу Яромову спікер парламенту Естонської Республіки Юрі Ратас.

Автобус уже прибув у громаду. Аби убезпечитися від ризиків, транспортний засіб буде відправлений на додатковий технічний огляд, після чого, по закінченні зимових канікул, він розпочне свою місію — підвіз учнів, який здійснюватиметься згідно розробленого графіка та затвердженого маршруту у відповідних інстанціях.

Щиро вдячні естонському уряду за активну позицію та підтримку України у боротьбі з окупантами, яку Естонія проявила з перших днів повномасштабного вторгнення. А також дякуємо народному депутату Арсенію Пушкаренко та голові Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечко за увагу до нашої громади та за конкретні кроки допомоги на шляху її розвитку.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь