A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ЗАВІТАВ ДО ВИХОВАНЦІВ ДИТСАДКА «ПЕРЛИНКА»

Дата: 20.12.2022 15:03
Кількість переглядів: 73

Фото без описуМалюки завжди з нетерпінням очікують на 19 грудня. Адже саме в цей передноворічно-казковий час до нас приходить Святий Миколай і з подарунками крокує від хати до хати, не оминаючи жодної, де живе дитина.

Настання свята чекають не тільки діти. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне. Це свято — прекрасний привід впустити в свій будинок казку і насолоджуватися нею разом із дітьми, а вони вміють це робити краще за всіх.

Така казка завітала і до вихованців дитсадка «Перлинка» в Березівці. Дошкільнята з великим хвилюванням очікували на свято Миколая, вправно готувалися: вчили віршики, пісні, таночки. І ось настала ця довгоочікувана мить.

На свято до дітей завітали гості Березівський сільський голова Михайло Яромов, завідувач відділу освіти, молоді та спорту Аліна Забродська, завідувач відділу бухгалтерського обліку та звітності, головний бухгалтер Алла Загацька, і найочікуваніший герой казкового дійства — Святий Миколай.

Усі свої вміння веселі дошколярики продемонструвала Чудотворцю, а оскільки всі дітки протягом року були не лише старанними, а ще й слухняними, він кожному вручив солодкі подарунки.

Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, і не ображати нікого. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали дітлахи разом із колективом садочку на святі.

Щиро віримо, що ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час. І вже зовсім скоро, з настанням перемоги та миру, виступами цих прекрасних діток зможе насолоджуватися не лише Святий Миколай та інші казкові персонажі, які час від часу приходять сюди в гості, а й їхні батьки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь