A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ДЛЯ УЧНІВ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 12.12.2022 11:31
Кількість переглядів: 85

Фото без описуПрофорієнтаційна робота у школі – одне з найважливіших напрямів у діяльності не лише класного керівника та соціального педагога, а й кожного вчителя. Адже учні, на жаль, далеко не завжди розуміють, яку професію обрати, до якого ВНЗ вступити та взагалі, де шукати реалізації власних талантів.

У цьому напрямку освітяни Березівської громади активно проводять виховні години для старшокласників. Досить ефективно також взяли курс на пізнавальні екскурсії, зустрічі з фахівцями та колишніми випускниками, тощо. Вони мають на меті не просто інформувати про необхідність обрати професію та напрямок подальшої освіти, а й давати поради та відповіді на запитання.

9 грудня на базі Садківського ліцею за сприяння начальника відділення призову Житомирського району майора Сергія Іскрицького була організована така профорієнтаційна зустріч для здобувачів освіти Березівської громади з представником Харківського військового інституту танкових військ секретарем приймальної комісії майором Володимиром Сінько.

Свою лекцію пан Володимир розпочав із того, наскільки важливою була, є, і буде професія військовослужбовця та розповів про усі її тонкощі.

Цікавість патріотично налаштованих підлітків проявлялася у жвавому обговоренні багатьох нюансів, тож у формі «запитання-відповіді» вони отримали практичні поради від фахівця щодо того, які перші кроки потрібно зробити, аби отримати військову освіту.

Разом із тим Володимир Сінько презентував навчальний заклад, який представляє та закликав випускників ставати його студентами.

Зокрема, він розповів, що в Харківському інституті танкових військ Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» здійснюється підготовка офіцерів за наступними напрямками: фахівець з радіаційного, хімічного, біологічного захисту та екологічної безпеки військ та фахівець танкових військ інженерного профілю за схемою підготовки — курсант.

Щиро дякуємо нашим гостям за повчальну та змістовну бесіду та за особисту участь в освітньому процесі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь