A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 07.12.2022 12:45
Кількість переглядів: 94

Фото без описуСьогодні дуже важливо підтримувати наших хоробрих воїнів, які захищають українську державу від російських окупантів. Дієвими заходами підтримки ЗСУ є наразі благодійні ярмарки, виручені кошти з яких передають на потреби Збройних Сил України.

Благодійний ярмарок на підтримку військовослужбовців ЗСУ організували і педагоги, батьки та учні Березівського ліцею за ініціативи та сприяння відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради. Захід провели з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України у стінах Центру розвитку культури та дозвілля сільської ради безпосередньо 6 грудня, у день професійного свята наших відважних і мужніх захисників.

Під час урочистого відкриття ярмарку Березівський сільський голова Михайло Яромов висловив вдячність усім, хто носить горде звання – військовослужбовець та виконує священний обов’язок перед Українською державою, захищаючи рубежі державного кордону, а також наголосив на важливості підтримки наших воїнів саме тут, у тилу.

Кекси, різноманітні тістечка, цукерки, желатинові десерти, булочки, запашний мед, грибочки і навіть домашня тушкована свинина… А ще різноманіття салатів, варенички зі шкварочкою, млинці, деруни та інша смакота, приготована дбайливими руками батьків та педагогів ліцею — стали основою для кулінарного розпродажу.

Спільними зусиллями на ярмарку зібрали 24 297,00 грн. На прохання військових, на цю суму будуть закуплені та передані на передову медикаменти, які на сьогодні вкрай важливі для наших солдатів: це зокрема, противірусні, жарознижуючі та імуностимулюючі препарати, попит на які зріс із настанням холодів.

Гостинці з ярмарку наступного дня передали ще й нашим захисникам, — стражам, що несуть варту на блок-постах та пораненим бійцям, які нині перебувають на лікуванні.

«Ми не можемо бути байдужими та стояти осторонь, тож чим можемо, тим і допомагаємо нашій армії тут, в тилу, — каже ініціаторка ярмарку, завідувачка відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Аліна Забродська. І додає, — щиро дякую усім, хто підтримав цю ідею та долучився до збору коштів. Наші діти мають розуміти, що відбувається в нашій країні, і сьогодні дуже приємно було бачити радість в їхніх очах та гордість від того, що і вони можуть бути дотичними до всіх процесів, які сприяють пришвидшенню нашої перемоги».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь