A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 06.12.2022 08:29
Кількість переглядів: 70

Фото без описуДорогі військовослужбовці!

Від усієї Березівської громади та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України і висловлюю вдячність усім, хто носить горде звання – військовослужбовець та виконує священний обов’язок перед Українською державою, захищаючи рубежі державного кордону! Ваша служба — це не тільки професія, для більшості з вас — це справа всього життя.

День Збройних сил України – це свято не лише тих, хто перебуває в армійських лавах – це свято пам’яті про тисячі відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.

На військових всіх видів і родів Збройних Сил пoкладена священна місія — бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свoгo нарoду у небі, на суші, на морі. Істoрія Українськoї держави свідчить прo те, щo Ви з честю її виконуєте.

За період відсічі російській агресії українська армія змінилася до непізнаваності: активно модернізується, позбувається радянської спадщини та відновлює українські військові традиції. Вона стала армією, якою пишається весь український народ, і не тільки.

У нелегкий для України час, ризикуючи власним життям, українські військові гідно та віддано служать своєму народові, відстоюють право на мирне життя, суверенітет і незалежність нашої держави, героїчно захищають рідну землю.

Серед бійців є і наші земляки з Березівської громади. На жаль, деякі з них не повернулися живими із зони військових дій. Тож схилімо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю на сході України. Вічна їм слава! Низький уклін сім’ям Героїв.

Сьогодні з нагоди професійного свята висловлюю вдячність усім, хто несе ратну службу в лавах Збройних Сил, усім, хто полишив свою основну трудову діяльність і одягнувши форму військового став на захист української державності та спокою мирних громадян. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які стоять на шляху до перемоги. Нехай береже вас Бог!

Бажаємо усім надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань, миру і спокою на всій українській землі.

Слава Українському війську! 

Слава Україні!

З повагою, Михайло ЯРОМОВ, Березівський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь