A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У САДКАХ ПРОЙШЛИ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 03.12.2022 09:54
Кількість переглядів: 155

Фото без опису6 грудня 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про Збройні Сили України». Саме ця подія стала підставою для офіційного встановлення свята — Дня Збройних Сил України. Відтоді наші Збройні Сила пройшли непростий шлях становлення і нині є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави.

Сьогодні, як ніколи раніше, ми бачимо і розуміємо усю суть цієї нелегкої, небезпечної, мужньої та відважної професії, люди якої готові не лише боронити рідну землю від посягань ворога, а й віддати свої життя за нашу з вами свободу. Честь і хвала їм!

2 грудня на базі Садківського ліцею відбулися шкільні спортивні змагання приурочені цьому знаменному дню — Дню Збройних Сил України. Метою їх проведення є не лише відзначення цього надважливого дня, а й сприяння згуртуванню дитячого колективу, розвитку розумових і фізичних здібностей учнів, кмітливості та спритності, прищеплення любові до занять фізкультурою та спортом. Разом із тим, проведення даного заходу, це ще один крок у вихованні патріотичних почуттів до рідної землі, дружби, взаєморозуміння та взаємоповаги один до одного.

Під час урочистого відкриття змагань з вітальними та настановчими словами до школярів звернулися Березівський сільський голова Михайло Яромов та начальник відділення призову Житомирського району майор Сергій Іскрицький.

Змагання проводилися серед учнів молодшої та старшої шкільної ланки 5-ти ліцеїв Березівської громади у двох видах: з волейболу та настільного тенісу.

Цей день для школярів виявився насиченим та емоційним. Кожен учень викладався на повну, щоб не підвести свою команду та зробити свій вклад, аби саме його команда стала переможцем. А підтримка вболівальників додавала снаги та наповнювала духом дружної конкуренції та жаги до перемоги.

Так, за результатами змагань з настільного тенісу серед хлопців переможцями стали:

І місце — Євген Жмуцький, учень Садківського ліцею, який також був визнаний кращим гравцем;

ІІ місце — Ілля Щенявський, учень Березівського ліцею;

ІІІ місце — Артем Рева, учень Барашівського ліцею.

Серед дівчат перемогу здобули:

І місце — Діана Колесник, учениця Садківського ліцею. Вона ж визнана і кращою гравчинею.

ІІ місце — Валерія Ярошинська, учениця Березівського ліцею;

ІІІ місце — Вероніка Стасюк, учениця Барашівського ліцею.

У змаганнях з волейболу місця серед команд розподілилися наступним чином: переможний кубок за І місце отримала команда Березівських ліцеїстів, місця срібного та бронзового призерів отримали Садківський та Барашівський ліцеї відповідно.

За свої старання були визначені і кращі гравці з волейболу, ними стали:

Кирило Люлевич — Іванівський ліцей;

Назар Салаєв — Василівський ліцей;

Олександр Хробуст— Барашівський ліцей;

Софія Ковальчук — Березівський ліцей;

Тарас Юхимчук — Садківський ліцей.

Переможці були нагороджені трофейними кубками та грамотами. Також, за активну участь у змаганнях усі учасники отримали медалі та подяками від сільського голови.

Діти гарно відпочили і отримали насолоду від змагань, а ми ще раз переконалися, які гарні і дружні школярі є в наших навчальних закладах.

Березівська сільська рада адресує щиру подяку нашим звитяжцям, нашим мужнім воїнам Збройних Сил України, які є прикладом хоробрості, мужності, незламності і сили для дітей і дорослих. Вдячні захисникам і захисницям за те, що наші діти мають змогу навчатися і розвиватися, а педагоги – продовжувати працювати на освітянській ниві.

Слава Україні! Слава Збройним Силам України!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь