A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

Поліція застерігає: публікації та посилання у соціальних мережах та чатах месенджерів щодо реєстрації та негайного отримання коштів від міжнародних організацій з високою ймовірністю можуть бути фейковими❗

Дата: 15.11.2022 14:08
Кількість переглядів: 116

Фото без описуПоліція застерігає: публікації та посилання у соціальних мережах та чатах месенджерів щодо реєстрації та негайного отримання коштів від міжнародних організацій з високою ймовірністю можуть бути фейковими!

Нині призупинено збір заявок для отримання міжнародної грошової допомоги!

За останні дні поліцейські територіальних підрозділів зареєстрували кілька нових звернень жителів області про шахрайства, що пов’язані з їх намаганням отримати соціальні виплати https://bit.ly/3hKAQXN

Запам'ятайте: 

  • Державні та міжнародні громадські організації не поширюють сторонніх посилань у соціальних мережах чи месенджерах. Ви можете спілкуватися з представниками таких установ чи сервісів, якщо особисто здійснювали перехід на інші ресурси через їх офіційний сайт.
  • Назва чату та логотип у месенджері, що схожі на офіційні, ще не свідчать про їх справжність.

Важливо!

Нині (станом на 15 листопада) офіційно призупинено збір заявок для отримання міжнародної грошової допомоги. Водночас, якщо ви раніше реєструвалися на офіційному сайті Мінсоцполітики «Є допомога», саме там можете перевірити статус заявки (aid.edopomoga.gov.ua). Переходити за додатковими посиланнями, вводити відомості про банківські рахунки для цього не потрібно.

Інформацію про надання гуманітарної допомоги, у тому числі й грошової, пенсійних та соціальних виплат тощо можна дізнаватися на офіційному вебсайті Міністерства соціальної політики України (https://www.msp.gov.ua).

Під час оформлення електронних заяв та інших документів, пов’язаних із зазначенням особистої інформації, звертайте увагу, чи знаходитеся ви на офіційному та захищеному Інтернет-ресурсі (його адреса повинна починатися з https://, у деяких браузерах також стоїть піктограма «замок», «щит» тощо).

Не встановлюйте на свої комп’ютери, телефони чи інші гаджети стороннє програмне забезпечення, яке вам пропонують невідомі особи для нібито отримання соціальної допомоги.

У разі сумнівів або підозр, що вас намагаються ошукати, порадьтеся з рідними або фахівцями з кібербезпеки.

Будьте розсудливими та обережними!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь