A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СМІТТЄВІ БАКИ З'ЯВЛЯТЬСЯ СКРІЗЬ, АЛЕ ПОСТУПОВО

Дата: 24.10.2022 12:14
Кількість переглядів: 108

Після оприлюднення інформації щодо встановлення та місця розташування сміттєвих баків у Березівці, Дубовці та Черемошному, - які мають замінити подворовий збір побутових відходів від населення, - соцмережі зарясніли рядом критики та негативу.

Питання утилізації побутового сміття завжди було і буде актуальним, і ми всі це добре розуміємо. Саме тому, Березівська сільська рада почала робити перші кроки щодо покращення санітарного стану наших населених пунктів шляхом встановлення даних контейнерів для збору сміття.

Для цього, рішенням сесії депутати затвердили схему розташування тимчасових контейнерних майданчиків у Березівці, Дубовці і Черемошному та надали дозвіл сільській раді підписати угоду з КП "Добробут" Оліївської сільської ради про безоплатне використання та зберігання цих сміттєзаборів. Вищезгадані села є першопрохідцями в цьому пілотному проєкті, але звертаємо увагу наших жителів на те, що точно не єдині. Абсолютно усі села усіх старостинських округів поступово будуть забезпечені аналогічними контейнерами (прим. - вже розроблені схеми розташування баків по всіх населених пунктах (без Бондарців та Мусіївки, де теж заплановано по 1 баку) пропонуємо до уваги на фото нижче).

Наразі ж, ми розуміємо невдоволення деяких жителів, які вказують на те, що в деяких місцях далекі відстані до баків, а десь їх просто замало. Ми вивчаємо це питання, і баки точно будуть ще додані в міру потреби. Варто трошки зачекати.

Проєкт лише на початковій стадії реалізації. Ми проаналізуємо всі плюси і мінуси, відкорегуємо схеми і обов'язково зробимо цю послугу максимально комфортною і доступною для всього населення. І, наголошуємо, почнемо поступово встановлювати контейнери і по інших населених пунктах громади. А далі справа за жителями! Тільки від вашої свідомості та відповідального ставлення буде залежати чистота на вулицях та околицях нашої громади.

В умовах воєнного стану, коли ми обмежені в розпорядженні фінансовими активами місцевого бюджету, які планували на початку року спрямувати на розвиток інфраструктури, ми намагаємося робити все, що наразі в наших силах, аби покращити життєвий побут громади. Але не все зразу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь