A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЗВІТУЄМО, ЯК І ОБІЦЯЛИ: НА АВТО ДЛЯ НАШИХ ВІЙСЬКОВИХ СКИНУЛИСЯ У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 08.06.2022 22:22
Кількість переглядів: 375

Фото без описуУже в перші дні вторгнення російського агресора в Україну в Березівській громаді організували свій надійний тил - центр гуманітарної допомоги.

З того часу вдалося багато допомогти як внутрішньо переміщеним особам, що тимчасово знайшли прихисток на теренах нашої громади, так і військовослужбовцям та теробороні.

Ми уважно і турботливо ставимось до прохання кожного, хто потребує допомоги, і не змогли стояти осторонь, коли дізналися, що наш армієць-односелець із Садок та його побратими, які нині перебувають на передовій, - потребують легковика, для виконання своїх завдань.

Тож, нещодавно ми анонсували збір коштів на таке авто. Координували цю роботу керівник гуманітарного штабу Дар'я Меренова та головний спеціаліст з питань молоді та спорту сільської ради - Микола Чижик: оперативно дали оголошення в соцмережах, на офіційному сайті сільської ради, провели перемовини з усіма, хто міг би допомогти, збирали кошти, відшукали авто з усіма послідуючими необхідними процедурами - купівля-продаж, оформлення реєстрації та передача "з рук у руки".

Працівники апарату Березівської сільської ради були першими, хто зробив свій вклад у спільну "скарбничку", і вже за два дні було зібрано добру третину від необхідної суми. Згодом до процесу збору доєдналися працівники старостинських округів та освітяни, і за рекордний термін, трохи менше тижня, завдяки спільним зусиллям та небайдужості кожного, хто "скидався", кошти на авто було зібрано.

"Приємно розуміти, що колектив відгукнувся та згуртовано підтримав цю ідею, і допоміг реалізувати її та ще й за такий короткий час, щиро дякую всім", - каже сільський голова Михайло Яромов.

Придбаний автомобіль, який до того ж завантажили вщент продуктами довготривалого зберігання, засобами гігієни та ліками - вже доправлено на фронт нашим Героям.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь