A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОНЛАЙН-УРОКУ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 31.05.2022 18:06
Кількість переглядів: 273

Фото без описуЗапрошуємо 1 червня учнів усіх класів на всеукраїнський онлайн-урок з мінної безпеки, аби дізнатися, як поводитися й вберегти себе, своїх друзів та рідних.

Сьогодні небезпека натрапити на вибухонебезпечні предмети є всюди, де велися чи ще ведуться бойові дії. Тому дітям так важливо знати, як розрізняти такі предмети, якої небезпеки остерігатися й як вберегти своє життя.

Урок проходитиме на платформі Zoom і триватиме до 40 хвилин. Урок проведе Леся Юрчишин, найкращий вчитель громадянської освіти Global Teacher Prize Ukraine 2020, разом із фахівцем з мінної безпеки.

Для учнів 1–4 класів урок проходитиме 1 червня об 11:00, для участі потрібно зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexcWfYliQQQ5d4DrpToFXF7e8xp-POVt_UZHSJ4yFproma-g/closedform

Для учнів 5–11 класів урок проходитиме 1 червня о 13:00, для участі потрібно зареєструватися за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbvA-f4RP7Qw_Ti4ordPEt-fw9kSr7ZaBcWU5StV-6rSARNA/closedform 

На уроці через цікаву розмову, інтерактивні завдання та мультики діти дізнаються: як розрізнити вибухонебезпечні предмети; де може чатувати небезпека; як зробити свої прогулянки безпечними і яких правил дотримуватися; які знаки попереджають нас про небезпеку.

У кінці уроку учні зможуть отримати відзнаки та спеціальні подарунки від Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Урок проводиться за підтримки УІРО, Міністерства освіти й науки, а також у рамках інформаційної кампанії ЮНІСЕФ з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Державною службою з надзвичайних ситуацій, Національною поліцією України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь