A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДИТЯЧА РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА: ЯК У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПІДТРИМУЮТЬ ДІТЕЙ ВПО

Дата: 11.05.2022 11:55
Кількість переглядів: 213

Фото без описуВід самого початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Березівська громада не стоїть осторонь державної ситуації. Реєстрація, розселення, гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб стали ключовими в діяльності сільської ради ось уже третій місяць.

Не менш важливим лишається серед такої допомоги моральна та психологічна підтримка саме дітей. Адже вони перебувають в абсолютно нових умовах життя і природно відчувають страх та паніку, досить часто почуваються розгублено.

10 травня в філії центру дозвілля с. Іванівка для діток, які наразі тимчасово проживають на території Березівської громади за сприяння сільської ради була організована розважально-ігрова програма від волонтерів Житомирського академічного театру ляльок https://www.facebook.com/teatrkukolzt. До організації та проведення заходу долучилися школярі з Іванівки: Олександра Шелягіна, Діана Бучинська, Вікторія Протасюк та Віталіна Біденко, за що ми їм щиро дякуємо.

Вікторини, танці, спортивні міні-змагання стали основою розважальної програми. А ще діти імпровізували і експромтом вітали своїх матусь з Днем матері, який в Україні відзначали напередодні.

Дуже приємно було спостерігати, що діти відволіклися від суворої реальності повсякдення, хоч на деякий час змогли забути про те, що за вікном війна, яка змусила їх полишити свої рідні домівкі, друзів, однокласників.

Доповнити цю радість діткам допомогли солодощі, якими пригостили їх від сільської ради, а також подаровані приватним підприємцем Сергієм Цимбалюком повітряні кулькі у формі сердечок, що стали символічним проявом любові кожного з них до своєї держави, своєї рідної домівки.

Ми переконані, що попри все у кожної дитини повинно бути справжнє дитинство, тож і надалі робитимемо все можливе, аби підтримувати цих діток і створювати всі умови, аби вони почувалися, як удома.

P. S. На території Березівської територіальної громади наразі зареєстровано 482 внутрішньо переміщені особи, з яких 76 - діти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь