A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 13.04.2022 15:12
Кількість переглядів: 351

Фото без описуЦього року маємо особливу весну. Весну, в якій замість рік та струмків розлилася кров українців по рідній землі від рук здичавілої орди, що до цих пір не може збагнути, — як чи не в кожній українській домівці може бути унітаз. Воно й не дивно, адже росія починається там, де закінчуються охайні білі хати, квітучі вишневі сади, море квітів та дбайливо зорані, вкриті пишним збіжжям родючі українські чорноземи. І це істотно вирізняє нас із-поміж російського нелюда-окупанта, який не може пробачити українцям незалежність, свободу і силу волі, нашу трудолюбивість і незламну жагу до перемоги, бажання жити і працювати на рідній землі і все потужніше розвивати та укріплювати українську націю.

Наші воїни сьогодні мужньо боронять державу на передовій, а наше завдання — бути їм надійним тилом тут, на місцях, і робити все від нас залежне, аби не втратити свою самобутність, свою ідентичність, своє воістину українське єство. Одним із таких кроків є наша згуртованість і єдність. Тож давайте, шановні жителі Березівської громади воз’єднаємося в чергове і наведемо лад біля наших домівок, установ, організацій, на підприємствах, у парках, скверах, на кладовищах, у місцях загального користування.

З цією метою в Березівській територіальній громаді з 11 квітня до 11 травня оголошено місячник благоустрою. Маємо всі разом належним чином підготувати населені пункти громади до весняно-літнього сезону, заразом поліпшити естетичний та санітарний стан довкілля в селах, провести роботи з озеленення.

Дане рішення було прийняте на засідання виконавчого комітету. У ньому затверджено план заходів, а також закріплені території за підприємствами, установами та організаціями, що функціонують на території громади.

Естафету вже підхопили освітяни та старостинські округи. Очікуємо і на активність наших мешканців. А також закликаємо всіх долучатися до загальносільських толок, що будуть організовані найближчими днями. Ми обов’язково повідомимо про це додатково.

Роботи тільки починаються, попереду нас чекає насичений трудовий місяць. Закликаємо усіх жителів Березівської громади не стояти осторонь, не бути байдужими та спільно навести лад у нашій громаді. Пам’ятаймо, що в єдності наша сила.

Віримо в Збройні Сили України! Разом до перемоги!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь