A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЩОДО ПЕРЕВЕЗЕНЬ НА ТЕРИТОРІЇ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 28.03.2022 13:24
Кількість переглядів: 233

Фото без описуТриває 33-й день героїчної боротьби українського народу проти повномаштабного російського вторгнення. Кожен українець воює на своєму фронті, робить все від себе залежне задля спільного визволення рідної землі від окупанта та якнайшвидшого наближення нашої держави до перемоги.

Усі ми бачимо, як після декількох тижнів стресового, панічного затишшя люди поступово повертаються до активного життя і праці, аби підтримувати та відновлювати українську економіку. І, звісно, велику роль у цьому відіграє сполучення.

Це питання гостро постало і на території Березівської сільської ради.

Нагадаємо, перше альтернативне сполучення запустив ФОП Ільчишин рейсом Василівка-Житомир, із заїздом до ряду населених пунктів громади. Трохи згодом був запущений рейс Вигода-Садки-Житомир. Відновлено і рейс #106 зі сполученням Барашівка-Житомир із поступовим нарощенням виїзних рейсів, про що повідомив перевізник В. Рудий.

Та попри те, невдоволених мешканців залишається багато: когось незадовільняє графік, комусь замало рейсів, а хтось просо-напросто не вміщається у переповнені автобуси. І ми розуміємо кожного!

На жаль, вплинути категорично на перевізників Березівська сільська рада не має прямих повноважень. Нагадаємо, всі внутрішньообласні перевезення підпорядковані безпосередньо депатраменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації.

На сьогодні, ми комунікуємо з усіма перевізниками, які обслуговують рейсове сполучення населених пунктів з м. Житомиром, координуємо та намагаємося узгоджувати оптимально вигідні рейси, враховуючи побажання наших мешканців. Однак, не завжди керівники транспортних компаній ідуть нам на зустріч.

Враховуючи суттєве підвищення на паливно-мастильні матеріали, стає очевидним, що деякі рейси є економічно збитковими, тому вони й не відновлюються. Просимо, враховуючи воєнний стан у державі, лояльно поставитися до ситуації, яка склалася.

Разом із тим, маємо зауважити, що нам продовжують надходити скарги від населення, і деякі з них абсолютно мають право на життя.

Зокрема, мешканці Іванівки нарікають на місцеву владу у питанні байдужості та пасивності щодо відновлення маршруту #104 (Іванівка-Житомир).

Доводимо да вашого відома, що староста Іванівського округу Олена Цимбалюк піднімала це питання на обласному рівні, однак наразі має відмову. У департаменті регіонального розвитку спираються на те, що сполучення в Іванівці "перекривають" прохідні автобуси, що курсують на Василівку, Вигоду, Барашівку і частково міжміські рейси (Ємільчино, Олевськ - новоград-волинський напрямок).

Є невдоволення і з приводу того, що рейс Василівка-Житомир не завжди їде за оголошеним попередньо графіком та ігнорує заїзди в деякі населені пункти, які є в маршруті.

Виходячи із вище сказаного, ми прийняли рішення надати номери телефонів перевізників, до який у мешканців є конкретні питання, на які у Березівській сільській раді не завжди є відповіді.

- Ільчишин Ярослав Володимирович 050-463-05-20 (Василівка-Житомир);

- Добровінський Олег Вікторович 067-282-57-08 (Іванівка-Житомир #104).

Якщо у когось виникають питання, звертайтеся до перевізників, до тих, хто безпосередньо відповідає за перевезення згідно взятих на себе зобов'язань.

Велике прохання до наших підписників - попри накопичений негатив і моральну втому від війни, - за будь-яких обставин залишатися людьми. Не телефонуйте "з приводу, і без....", звертайтеся виключно з обгрунтованими проблемними питаннями.

Дякуємо за розуміння.

Березівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь