A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СИЛА В ЄДНОСТІ: БЕРЕЗІВСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЄДНОСТІ

Дата: 16.02.2022 15:21
Кількість переглядів: 312

Фото без опису14 лютого Президент України Володимир Зеленський звернувся до українського народу, де наголосив на серйозних зовнішніх та внутрішніх викликах, що постали перед нашою державою, у тому числі і те, що нас постійно лякають війною, вкотре призначаючи дату військового вторгнення.

«Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписаний. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», — так закликав гарант свій народ до єдності.

Тож, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах гібридних загроз інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, відсьогодні 16 лютого 2022 року — оголошено Днем єднання!Фото без опису

У цей день в усіх навчальних закладах проведені відповіді виховні заходи, жителі територіальних громад Житомирщини з’їхалися до обласного центру, де на центральному майдані Соборному показали свою консолідацію, свою позицію до того, що ми готові єднатися і в цьому сила українського народу.

Під час урочистостей було піднято державний прапор та спільно виконано гімн України. Звертаючись до присутніх голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко відзначив: «Сьогодні ми вперше відзначаємо День єднання — свято, яке символізує силу духу українського народу та нашу здатність спокійно та впевнено протистояти будь-яким викликам.Фото без опису

День єднання засвідчує перед усім світом, що Україна непохитно стоїть на захисті власної незалежності та демократичних цінностей.

Уже 8 років ми живемо та розвиваємося в умовах збройної агресії на сході України. Ми протидіємо безлічі гібридних загроз, ціновим війнам на ринку енергоносіїв, маніпуляціям в інформаційному просторі, провокаціям на кордоні. Виклики останніх років згуртували українське суспільство, а останні події на нашому кордоні об’єднали світ задля підтримки України.

Саме зараз усі громади Житомирщини та України в цілому приймають рішення про виділення коштів для ефективного розгортання та розвитку на своїх територіях сил територіальної оборони, адже не залежно від того, накопичуються чи відходять війська від нашого кордону, — ми повинні бути готові для захисту нашої незалежності.

Сьогодні ми єднаємося під жовто-блакитним прапором, щоб наші захисники знали, що вони мають потужну підтримку всієї держави та кожного з нас особисто. Щоб наші друзі та партнери переконалися, що саме в єдності наша сила.

Перед нами ще довгий та непростий шлях до омріяної мети, ще багато викликів та перешкод доведеться здолати, однак тільки разом ми — сильні, тільки разом ми — нація, і лише в єдності і порозумінні ми зможемо збудувати самодостатню, потужну європейську державу».

У доповнення до свого оплічника голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко наголосив, що День єднання увійде навіки в історію сучасної України.Фото без опису

Делегація від Березівської громади теж взяла участь в урочистостях, аби висловити і свою підтримку та готовність до єднання у найскрутніші, доленосні часи для нашої держави, адже ми переконані, що в єдності наша сила!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь