A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СЛІДАМИ УСТАЛЕНИХ ТРАДИЦІЙ: ПРАЦІВНИКИ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СПОРТИВНИХ ЗМАГАННЯХ

Дата: 03.12.2021 20:00
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

У час, коли в нашій державі активно тривають реформи, серед яких і адміністративна, — впроваджена з метою акумулювання бюджетних коштів на місцях та новому підходу в управлінні, — були створені територіальні громади з розширеним списком апарату органів місцевого самоврядування.

Щорічно, починаючи з 2000 року, «...враховуючи велике значення місцевого самоврядування для розвитку народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності...» (з указу Президента), — в Україні відзначають День місцевого самоврядування, яке припадає на 7 грудня.

Попри те, що органи управління змінилися, незмінною лишається традиція організовувати спільні заходи між громадами, як протягом року, так, зокрема, і напередодні професійного свята. Адже це не лише ближче знайомство між працівниками громад, а й налагодження дружних відносин, обмін досвідом і, як наслідок, можливість розвивати свої громади на основі кращих зразків новаційних управінських інструментів.

3 грудня, за ініціативи Юрія Матвійчука, очільника Станишівської сільської ради, організовані спортивні змагання, на базі цієї громади, приурочені вищевказаному святу.

Фото без опису

До участі були запрошені працівники апаратів управлінь сусідніх територіальних громад: Березівської, Глибочицької, Тетерівської та ряду інших, які через певні обставини так і нез’явились. Свою команду представила і Житомирська районна державна адміністрація.

Фото без опису

 

У планах заходу було провести змагання з тенісу, волейболу та міні-футболу, але погода внесла свої корективи і останній вид спорту лишився не реалізованим. Попри те, адреналіну в крові в цей день вистачило і без футболу.

І хоча зустріч була анонсована як товариська, однак в повітрі витав дух здорової конкуренції, а емоції подекуди аж зашкалювали, що додавало спортивному дійству неповторної енергетики.

Варто, мабуть, наголосити, що учасники команд, — це далеко не спортивні професіонали і вони зазвичай сидять за своїми робочими столами серед купи паперів, — утім шкільні навички швидко пригадалися та відновилися на спортивних аренах.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

У ході напруженої боротьби, де у кожній грі команди між собою йшли майже на рівних і результати коливалися з різицею в декілька очків, хто стане тріумфатором — було інтригою непередбачуваною.

Та час роставив усе на свої місця і за декілька годин визначилися імена та команди переможців. Представники Березівської сільської ради, які змагалися в особистому заліку з тенісу додому повезли медалі, грамоти та кубки: Максим Ватульєв, керівник ЦНАПу - ІІ місце та два V місця у Романа Дейнеки, завідувача відділом земельних відносин та екології і документознавеці Юлії Максимів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Командну бронзову перемогу здобули наші волейболісти, поступившись господарям поля (команді Станишівської ТГ - ІІ місце) та переможцям змагань — Глибочицькій ТГ.Фото без опису

Вітаємо всіх працівників органів місцевого самоврядування з наступаючим професійним святом, дякуємо організаторам та всім, хто прийняв участь у змаганнях, а також вітаємо представників Березівської команди з достойним виступом.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь