A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ОДИНОКИМ ГРОМАДЯНАМ ВРУЧЕНО ПРОДУКТОВІ НАБОРИ ДО СВЯТА

Дата: 01.10.2021 21:43
Кількість переглядів: 329

Фото без описуЩорічно 1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. В Україні це ще й День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

З нагоди свята, за ініціативи Березівської сільської ради, відділом соціального захисту населення, за підтримки місцевих підприємців, були сформовані продуктові набори для 63-ох одиноких громадян похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг Березівської сільської ради.

До подарункового набору увійшли продукти першої необхідності: соняшникова олія, борошно, цукор, крупи, чай, згущене молоко та солодощі. Тож у цей день соціальні працівники не просто прийшли до своїх підопічних, а завітали з гостинчиками.

Березівська сільська рада щиро дякує підприємцям, які долучилися до надання вище зазначених подарунків: ТОВ «Ластма-Агро» -Думинський Д. М., ТОВ «Щербини» - Кузнєц О.В, ТОВ «Кострогор» - Панченко О. Л., ТОВ «Агро-Полісся» - Словінський В. М., ФОП «Шлапацький» -Шлапацький В. П., ФОП «Маркіна Людмила Анатоліївна» кафе «Йолки-Палки», ФОП «Герасимчук-Кухарчук», ФОП «Влад Т. І.», ТОВ «Украгро-Полісся» - Рой А. А., ТОВ «Ромавуд-Україна» - Романюк Д. Ю., ФОП «Яромова В. І.», ФОП «Блажкевич О. П.», магазин Підкова, магазин «Магніт», ФОП «Словінська А. Й.», ФОП «Іщук» с. Вигоди, ФОП «Нікітченко Л. О.», ПП Цимбалюк С. В., ГО СТ "Соколовське".

До слова, прикро це визнавати і боляче усвідомлювати, але на території Березівської громади проживає біля десяти громадян, які практично є одинокими і потребують сторонньої підтримки. Але насправді в них є діти, онуки, які мали б наділити своїх рідних теплом, любов'ю та турботою. Відтак, ці люди відмовляються від соціального супроводу місцевої влади з надією на те, що діти їм таки забезпечать гідну старість. Насправді ж вони наразі лишаються на одинці зі своїми проблемами.

У сільській раді добре знають цих людей, і про них теж не забули та також вручили продуктові набори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь