A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У САДКАХ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 14.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 703

Фото без описуДень села в Садках традиційно святкують на початку вересня. Ось і цього року (дякувати Богу, ще поки можна) 12 вересня у центрі Садок на гостинне запрошення господарів старостинського округу зібралися мешканці села та гості.

Для жителів Садок цей день завжди був особливим, адже так історично склалося, що до корінного населення у свій час волею долі приєдналися і жителі інших сіл з північних районів Житомирщини, які у свій час були переселені в наслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Тож День села це своєрідне єднання тих, хто тут народився, і тих, хто приїхав сюди, аби лишитися назавжди, пустити тут своє коріння і разом писати новітню історію села.

Вітаючи жителів Садок зі святом голова Березівської сільської ради Михайло Яромов наголосив на основних аспектах діяльності новоствореної громади, до складу якої увійшли і Садки та Вигода. Очільник громади зазначив, що й надалі приділятиме максимум уваги даному округу, закликав до подальшої співпраці і висловив сподівання на підтримку з боку місцевих жителів, адже саме в єдності наша сила.Фото без описуФото без описуФото без опису

З побажаннями миру, добра, злагоди та міцногФото без описуФото без описуЗ побажаннями миру, добра, злагоди і міцного здоров’я звернулася до глядачів староста Садківського старостинського округу Ольгу Шинкар та гостя свята, поетеса Ольга Муженко, яка продекламувала свою поезію та навіть акапельно заспівала пісню зі свого творчого репертуару.

З проповіддю Божою до вірян звернулися настоятель храму Воскресіння-Христового отець Віталій та пастир центру "Прорив-Перемога" Віталій.

У теплий, осінній день святковий настрій садківчанам створили талановиті односельці, які своїми співочими голосами та неймовірною запальною енергетикою прикрашають не одне свято, і не лише в своєму селі, а й у всій громаді та, навіть, в Житомирському районі.

Тож у супроводі прекрасних ведучих Дар’ї Меренової та Миколи Чижика концертна програма була урізноманітнена виступами аматорського художнього колективу «Малахівчанка», вихованців місцевої студії танців «Фантазія», школярів та маленьких зірочок дошкільного закладу «Ластівка».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЩемливих пісень подарували присутнім представники відділу культури Березівської сільської ради завідуючий відділом Дмитро Куліш та завідуючий клубом с. Болярка Юрій Сироїжко. А піснями про кохання та одвічні людські цінності порадували гості свята, друзі Березівської громади подружжя Заслужених артистів України — сольний дует Олександра та Яніни Яремчуків.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДітлахи мали змогу розважатися на надувних атракціонах, поруч працювала виїзна торгівля де можна було придбати собі смаколиків на будь-який смак, а на зміну концертній програмі прийшла святкова дискотека.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь