A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

АКРОБАТИЧНІ ЗАНЯТТЯ В БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ МОЖУТЬ СТАТИ РЕАЛЬНІСТЮ

Дата: 03.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 869

Фото без описуНаш земляк, житомирянин Олексій Шевченко, — Майстер спорту України зі стрибків на акробатичній доріжці. Нині молодий спортсмен – тренер в акробатичному балеті «KEEP BALANCE».

За плечима хлопця спортивна кар’єра, яку розпочав у сім років, коли батьки за руку привели Олексія в зал акробатики. З тих пір, завдяки наполегливим тренуванням, силі волі і витривалості хлопець реалізував себе не лише, як спортсмен, а й як артист циркової трупи за кордоном та в різних шоу.

Карантин стрепенув відчеканений ритм життя Олексія, він повернувся до України і почав тут популяризувати та рухати вперед акробатику.Фото без опису- Акробатика для мене — це є я і моє життя, бо саме завдяки акробатиці я і спортсмен, і артист, і тренер, — і відчув її на собі з різних сторін, — дітися Олексій Шевченко і додає, — а для тих дітей, яких я треную, акробатика в першу чергу — це вміння володіти своїм тілом і контролювати його. І як приємний бонус, вміти робити дуже круті «сальтухи», як я кажу дітям.

Нещодавно Олексій провів майстер-клас з акробатики, під час святкування Дня військового містечка №115, який Березівська громада відзначала напередодні 30-ї річниці Незалежності України, у День Прапора, 23 серпня.

- Сьогодні був радий побувати у Березівській сільські раді, познайомити дітей з акробатикою, дати їм можливість спробувати щось нове. Вони себе чудово проявили, таке враження, що діти дійсно займаються вже давно. Класно пройшло тренування і в них багато чого вийшло. У такі моменти хочеться працювати далі і ще потужніше. Саме для цього я й приїхав, бо в майбутньому ми можемо працювати над тим, аби проводити такі тренування на регулярній основі, щоб розвивати акробатику і в Березівській громаді також.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЛьоша, як його дружньо називають діти, має особистий підхід до своїх вихованців. В основі тренування, особливо першого, головна мета — це, власне, задоволення від самого тренування. Хлопець проводить свої заняття не заставляючи щось робити, а так, що діти самі цього хочуть! «Я не «ганяю», не заставляю і не вимагаю, а даю можливість, пояснюю і допомагаю», — розкриває секрет свого "педагогічного" успіху Олексій.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради Микола Чижик розповідає, що сьогодні робота відділу направлена на всебічний розвиток дитини, тож біля традиційних футбольної, волейбольної секцій, зародилася ідея організувати ще й акробатичний гурток на території Березівської сільської ради. Олексій радо відгукнувся на таку пропозицію, і готовий свой тренерський потенціал вкладати в діток нашої громади.

Наразі гурток акробатики на етапі створення.

У понеділок, 6 вересня, Олексій проведе свій показовий виступ та пробне заняття в Садківській школі. Якщо бажаючих буде вдосталь, тренер сформує групу, розробить зручний графік і, на перших порах, проводитиме тренування в спортивній залі на базі Садківської школи. У подальшому, після проведення ремонту в спортзалі військового містечка, який нещодавно розпочався, акробатична секція перебазується туди.

Запрошуємо школярів Березівської громади спробувати себе в акробатиці. Попередній запис та детальніша інформація за телефоном: 097-623-60-16 (Микола Миколайович Чижик).

Акробатичні заняття в Березівській громаді можуть стати реальністю! Але це залежатиме як від бажання дітей, так і від бажання їх батьків.

Ми чекаємо на вас!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь