A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У ВІЙСЬКОВОМУ МІСТЕЧКУ №115 ЗАВЕРШУЮТЬСЯ ПРИГОТУВАННЯ ДО СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 16.08.2021 15:30
Кількість переглядів: 367

23 серпня, під час святкування Дня військового містечка, — відбудуться святкові урочистості з нагоди Дня прапора та 30-ї річниці Незалежності України. У рамках заходу заплановано підняти державний прапор та урочисто відкрити нову в’їзну групу.

Облаштовувати її почали після того, як попередньо рішенням депутатського корпусу Березівської сільської ради був списаний контрольно-пропускний пункт (а якщо точніше, то ті рештки, які від нього лишилися після розформування військової частини). Силами працівників відділу ЖКГ, при підтримці місцевих підприємців було проведено демонтаж приміщення та вивезено будівельні рештки, рекультивовано територію.

Днями тут буде завершено будівництво флагштоку, вмонтовано лави для сидіння, а завершальним акордом стане висадження декоративної зелені, яка додасть новій відпочинковій локації свіжості, природного затишку та комфорту.

Разом із тим, 13 серпня у військовому містечку було оголошено місцеву толоку. Головне завдання — пообкошувати суху рослинність, повирізати зарослі молодих пагонів акації та інших чагарників, які вже зручненько "прижилися" тут.

Не дивлячись на попереднє повідомлення та запрошення на толоку, з числа майже 700 жителів військового містечка, на жаль, бажання долучитися до спільної справи виявило всього лише біля десяти людей. Тож, прибирання території лягло в основному на плечі працівників відділу культури, житлово-комунального господарства, працівників місцевого дитячого садочка. Спільними зусиллями в центральній частині вже викошено траву, побілено бардюри, пофарбовано постамент воїнам-артилеристам. Наразі тривають останні приготування.

Березівська сільська рада та відділ культури гостинно запрошують жителів та гостей громади на святкуві урочистості 23 серпня.

О 10:00 год буде проводитися Кубок з футболу присвячений 30-й річниці Незалежності України.

О 16:00 відбудеться майстер-клас від студії "Кіп баланс" та Майстра спорту України з актробатики Олексія Шевченка, після чого о 17:00 год — урочисте відкриття в’їзної групи, підняття державного прапора України та святковий концерт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь