A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

КУПУВАТИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТА ГАЗ ДЛЯ БІЗНЕСУ ЛЕГКО РАЗОМ ІЗ ТОВ "ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ""

Дата: 09.08.2021 17:36
Кількість переглядів: 503

Фото без описуРозвивати власний бізнес простіше, коли постачанням енергоресурсів займається надійна компанія. ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує для малого та середнього підприємництва, а також для бюджетних установ, зручну пакетну пропозицію – електроенергія + газ.

Компанія вже стабільно постачає електроенергію понад 1000 клієнтам-підприємцям, які високо оцінюють переваги такої співпраці.

Персональний менеджер ТОВ «Житомиргаз Збут» завжди на зв’язку та консультує з усіх питань. Фахівець оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт із обох видів постачання (електроенергії та газу), дозамовить за потреби більші об’єми та внесе зміни у договір.

«Головні наші переваги – коригування об’ємів протягом місяця, відсутність штрафів за небаланси, зручні умови оплати. Окрім того, нещодавно ми запровадили новий зручний формат – оплата за розподіл електроенергії через постачальника. Таким чином клієнти економлять час та ресурси, оскільки вирішують всі питання тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Серед переваг роботи ТОВ «Житомиргаз Збут» із корпоративними клієнтами та бюджетними організаціями спеціалісти відділу продажів юридичним особам називають:

• індивідуальний підхід до формування ціни;

• відсутність штрафів за небаланси по групі Б;

• пакетна пропозиція (природний газ + електроенергія), що передбачає обслуговування клієнта одним персональним менеджером, який вестиме обидва напрями та консультуватиме з усіх питань, які виникатимуть;

• оперативне формування менеджером компанії рахунків та актів виконаних робіт з обох видів постачання, оперативне укладання нових договорів або внесення змін у діючі. Обравши постачальником ТОВ «Житомиргаз Збут», ви можете зручно, прозоро та надійно отримувати електроенергію та газ для потреб власного бізнесу.

Для цього потрібно лише залишити заявку у зручний для вас спосіб:

• на сайті zt.gaszbut.com.ua/business;

• у відділенні ТВІЙ ГАЗЗБУТ (адреса тут);

• зателефонувавши до менеджера (067) 512 24 32.

ТОВ «Житомиргаз Збут» нагадує клієнтам – юрособам та бюджетним організаціям, що купувати пакетом газ та електроенергію вигідно та зручно. Консультації можна отримати за телефоном: (067) 512 24 32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь