A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ФІКСОВАНИЙ ТАРИФ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ВІД ТОВ "ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ" ЗАХИСТИТЬ БІЗНЕС ВІД КОЛИВАННЯ ЦІНИ

Дата: 05.07.2021 21:36
Кількість переглядів: 413

Суттєві коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, ускладнюють для бізнесу планування витрат на енергоресурси.

Розуміючи потреби клієнтів у фінансовій стабільності, ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запропонував клієнтам категорії малого та середнього бізнесу новий вигідний тариф «Фіксований».

За умовами тарифу «Фіксований» щомісячну ціну на електроенергію зафіксовано на період постачання з 1 серпня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Зазвичай для таких клієнтів ціна розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для Постачальника на ринку «на добу наперед». Отже, клієнти перебувають у постійній залежності від тенденцій ринку РДН електроенергії.

Перейти на тариф «Фіксований» бізнес-клієнти можуть до 12 липня 2021 р., обравши найбільш зручний для себе спосіб оплати – передплата, подекадна оплата або ж післяплата. Дізнайтеся деталі у менеджера за телефоном (067) 512-24-32. Обравши цей варіант, клієнт захищає себе від коливань цін на електроенергію та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію на найближчі п’ять місяців.

Стосовно тарифу на послугу передачі електроенергії, то він є регульований і наразі становить 0,29393 грн за кВт/год (без ПДВ).

Довідка:

ТОВ Житомиргаз Збут» має ліцензію на право ведення діяльності із постачання електричної енергії відповідно Постанови НКРЕКП від 30.06.2020 року № 1248 На сьогоднішній день компанія постачає електроенергію лише непобутовим споживачам, готуючись до відкриття ринку електричної енергії для населення, що дозволить вирівняти конкурентні умови між постачальниками електричної енергії та постачальниками природного газу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь