A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СВІТ, ДЕ ЖИВЕ ДИТИНСТВО

Дата: 13.06.2021 20:28
Кількість переглядів: 292

Фото без описуСвіт, де живе дитинство, — саме під таким гаслом 11 червня для діток молодшої групи «Калинка» в Березівському ЗДО «Веселка» відбувся розважально-виховний захід, який став своєрідним підсумком навчально-виховного процесу у цій віковій групі та початком оздоровчого періоду. Адже, попереду літо, а це час для цікавих спортивних розваг, музичних конкурсів та інших дитячих різноманітних заходів на свіжому повітрі.

Веселі й бешкетливі, смішні й сумні, а іноді не за віком серйозні, ці дітки наповнюють життя змістом, приємними турботами. Але цього разу переживали усі: і дорослі і діти, адже у цих вихованців це був перший захід у присутності батьків, а також гостей з Березівської сільської ради: завідуючої Служби у справі дітей Ірини Денисевич та завідуючої Центру надання соціальних послуг Олени Савельєвої.

Під керівництвом вихователя та музкерівника Лілії Словінської, за безпосередньої допомоги вихователів Марини Горгуль, Ірини Сидорчук та помічника вихователя Ірини Данюк та й взагалі усього колективу, малята підготували справжнє свято дитинства: співали, танцювали, читали вірші, відповідали на запитання, а у цей час за ними пильно спостерігали мами й тата, а бабусі навіть плакали від виступів маленьких кумедних артистів.

Група " Калинка" - це моя гордість, каже вихователь групи Лілія Словінська і до дає, — я вдячна всьому колективу нашого дитячого закладу за те, що вклали кожен по-своєму частинку своєї душі для того, щоб дітям було цікаво, весело та комфортно.

"Дякуємо вам за чуйність добрих сердець, силу та час, які ви присвячуєте для виховання наших маленьких діток. Нехай кожен день приносить у ваше життя удачу, натхнення, посмішки рідних, щастя та веселощі. Будьте здорові і щасливі у житті. Дякуємо вам за це прекрасне свято, яке ви зробили для наших діток та нас, батьків", - такі слова вдячності прозвучали на адресу колективу від батьківського комітету по завершенні свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь