A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ РОБОТИ ПО БОРОТЬБІ З ПІДТОПЛЕННЯМИ

Дата: 08.06.2021 22:06
Кількість переглядів: 375

Фото без описуЛивневі дощі наприкінці травня показали проблемні ділянки, які постійно потерпають від підтоплення. Як ми вже повідомляли раніше, першочергові кроки були спрямовані на негайне усунення наслідків підтоплення на вулицях у Барашівці, Давидівці та Давидівському дачному масиві, де були місцями повністю затоплені вулиці і навіть відбувалися часткові зсуви асфальтного покриття, що створювало небезпеку на вуличних шляхах. А це могло б призвести до транспортного колапсу в Іванівському старостинському окрузі. У схожій, але не такий критичній, ситуації були й інші населені пункти Березівської громади.

Після того, як екстрені міри були прийняті, ремонт продовжився починаючи з чистки завалених і недіючих стічних труб та дренажних стічних каналів. Задля цього Березівською сільською радою було закуплено 15 бетонних водовідвідних труб, які вже завезені у місця призначення: Іванівку, Садки та Василівку. Ще стільки ж буде закуплено найближчими днями та завезено у військове містечко №115, Березівку, Барашівку, Давидівку і ще в Іванівку.Фото без описуФото без опису Першочергово почали прокладати нові труби та замінювати за необхідністю старі. У Барашівці на вул. Сонячну протягом трьох днів завозили щебінь, спочатку крупнішої фракції 40-70, а зараз проводиться розклинцювання дрібнішою сумішшю 0-40 закупленої в кар’єрі с. Пекарщина Житомирського району (ще донедавна Черняхівського). Він має суттєві відмінності від звичайного і характеризується не лише своїм червоним кольором, а головне значно меншою пильністю, а це немало важливо на ґрунтових дорогах населених пунктів.

Паралельно підсипали розмиті ділянки в Давидівці. 110 т щебеневої суміші було вивезено на вул. Журавського. В Іванівці по вул. Лісовій, (в народі - район "13"), де проживає лише 6 сімей теж перемило дорогу. У ході ремонтних робіт уклали додатково трубу, засипали два КАМАЗи суміші 40-70, завдяки чому рух на цій ділянці відновлено теж.Фото без описуФото без опису Саме так ознаменувався старт ремонту доріг місцевого значення Березівської сільської ради. Звісно, дощі наробили великої шкоди, але в цьому виявився один плюс: чітко окреслилися проблемні місця, підхід у ремонті яких змінено і спочатку буде прокладено водовідвідні шляхи і лише потім проведений сам, власне, ремонт дорожніх артерій. У іншому випадку така робота була б зведена нанівець при перших наступних літніх зливах. А їх у цьому році синоптики ще прогнозують і прогнозують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь