A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДЕСЯТЕРО ДОШКІЛЬНЯТ БЕРЕЗІВСЬКОГО САДОЧКА ЗІБРАЛИСЯ ДО ШКОЛИ

Дата: 04.06.2021 12:50
Кількість переглядів: 438

Фото без описуГарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у Березівському закладі дошкільної освіти «Веселка».

2 червня садочок приймав гостей: батьків, бабусь і дідусів, котрі прийшли подивитися на випускників старшої групи «Барвінок» — майбутніх школяриків, яких у цьому році – 10.

Зусиллями педагогічного колективу на чолі з тимчасово виконуючою обов’язки завідуючої Лілією Миколаївною Словінською було організовано цікаве та змістовне свято, яке запам'ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування в садочку.

Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у святкових сукнях, хлопці, як справжні кавалери, - у краватках. Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

На святі також були присутні гості в особі Березівського сільського голови Михайла Яромова та Аліни Забродської, завідуючої відділу освіти, молоді та спорту сільської ради, які привітали майбутніх школярів з урочистим та пам’ятним святом прощання з дитинством.

Завітала з привітанням до випускників і перша вчителька цих майбутніх першокласників Юлія Анатолівна Сак, яка 1 вересня радо зустріне їх біля шкільного порога і поведе дорогою знань.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. Ці сльози були на очах у вихователів: Людмили Олександрівни Росковинської, Валентини Михайлівни Левіцької та помічика-вихователя Любові Михайлівни Ройди, бо саме їх малята вирушали у великий світ.

Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій, а кульмінацією випускного балу став виступ випускників разом із працівниками садочка, справжніх красунь в українських костюмах: вихователя та музичного керівника Лілії Словінської, завгоспа Валентини Куриленко, помічників вихователів Ірини Данюк та Любові Ройди, кухаря Наталії Чепіги та пралі Галини Фольвард.

…Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі діточки, а батькам бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь