A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ДОРОЖНІ ДІЛЯНКИ, РОЗМИТІ ДОЩЕМ - ВІДРЕМОНТУВАЛИ

Дата: 03.06.2021 16:41
Кількість переглядів: 358

Наслідки природних стихій сьогодні - це ніщо інакше, як бумеранг, повернений нам від природи за людське нахабне і безпринципне ставлення до неї. Тож, буде зайвим ще раз окреслювати всю ту ситуацію, яку ми спостерігали в останні дні травня в Житомирському районі і, зокрема, на території Березівської сільської ради.

Від рясних злив потерпало все: городина, косовиця, посіви зернових, картопля і буряки, а ще звірі, свійська птиця, житлові будинки, підвали, погреби і дороги...Усе відчуло на собі силу гніву, змученої людською діяльністю, природи.

Багато і нарікань, і прохань про допомогу звучало в ці дні від населення до місцевої влади, аби впоратися з підтопленнями. Прерогативою в боротьбі з наслідками дощової стихії стали першочергово - дорожні артерії на території сільської ради, які мало не створили транспортний колапс.

Як показав аналіз ситуації, найбільше постраждали населені пункти Іванівського старостинського округу, де дороги не просто заливало, а й подекуди розмивало повністю. На очах місцями руйнувався асфальт і відбувався глибокий зсув. На боротьбу та ліквідацію наслідків було залучено не лише відділ ЖКГ, а й увесь чоловічий колектив інших профільних відділів Березівської сільської ради. Лише завдяки злагодженій колективній роботі вдалося в найкоротші терміни ліквідувати декілька суттєвих вимоїн на території Барашівки, Давидівки і Давидівського дачного масиву.

Погода внесла свої корективи в початок ремонту доріг місцевого значення, що будуть проводитись госпспособом силами працівників відділу ЖКГ, і додала роботи на й до того не скрізь хороших дорогах. Проте, вже сьогодні, 3 червня, грейдерист приступає до праці, і першою ремонт почнуть з вул. Сонячної в Барашівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь