A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БАРАШІВЦІ ПРИВІТАЛИ ЮВІЛЯРА З 95-РІЧЧЯМ

Дата: 02.06.2021 20:32
Кількість переглядів: 374

Фото без опису1 червня зустрів своє 95-те ювілейне літо Володимир Тимофійович Мирончук із Барашівки. З цієї нагоди від імені Березівської сільської ради староста Іванівського старостинського округу Олена Цимбалюк та завідувач відділу культури Березівської сільської ради Дмитро Куліш завітали до іменинника аби привітати зі славним ювілеєм.

Володимир Тимофійович народився 1 червня 1926 року в с. Альбинівка (тепер Тетерівка) Житомирського району в сім’ї вчителів. В 1933 році почав навчатися в 1 класі Газдинської семирічної школи. Батьки, не маючи власної оселі, переїжджали з одного місця роботи в інше і в 1941 році Володимир Тимофійович закінчив 8 класів уже в Денишівській середній школі. А через місяць почалася війна.

Під час окупації родина Мирончуків проживала на батьківщині матері в селі Барашівка. Після звільнення села від німецьких окупантів, Володимир Тимофійович був призваний в ряди радянської армії з 1 квітня 1944 року.

Сімнадцятирічних хлопців не кинули відразу на передові позиції, а вони спочатку проходили військове навчання в тилових районах. А вже у вересні 1944 року з солдатів сформували так звані маршові роти, які відправлялись на фронт. За те, що перебував у Діючій армії з вересня 1944 року до 9 травня 1945 року Володимир Тимофійович має статус учасника бойових дій.

Після закінчення війни служив в армії рядовим солдатом, після чого в 1950 році був демобілізований, одружився, закінчив 10 класів вечірньої школи і наступного, 1951 року, вступив до Житомирського педагогічного інституту на фізико-математичний факультет, який закінчив у 1955 році і був направлений на роботу в Городницький район (тепер Новоград-Волинський район) Житомирської області.

В 1957 році майже одночасно у Володимира Тимофійовича помирають батьки і через деякий час він із сім’єю повертається до Житомирського району.

З 1960 року і до виходу на пенсію в 1981 році, — працював учителем фізики і математики в Барашівській восьмирічній школі.

У своєму житті наш ювіляр в парі з дружиною Олександрою Сергіївною гідно виховали доньку Валентину, а сьогодні тішиться дідусь своїми двома онуками та ще й двома правнуками.

Володимира Тимофійовича добре знає все село, люблять і поважають не одне покоління випускників Барашівської школи, він є гідним прикладом для наслідування і гордістю Барашівки.

У свій ювілей дідусь зізнається — жити збирається не менше ніж до ста і чекатиме гостей не лише з привітаннями, а й з баяном. А ще планує обов’язково відвідати своїх улюблених онуків, які проживають за кордоном, у Данії. Чого ми йому щиро бажаємо!

З ювілеєм Вас, шановний Володимире Тимофійовичу! Здоров’ячка Вам і сил! Нехай життя наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Гарного життя-буття Вам, ювіляре, щасливого майбуття!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь