A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЧЕРЕМОШНЯНСЬКІ ВИПУСКНИКИ ПОПРОЩАЛИСЯ З ДИТИНСТВОМ

Дата: 30.05.2021 19:07
Кількість переглядів: 513

Фото без описуУ травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Воно радісне і водночас сумне. Радісне, бо попереду літо, канікули; сумне, бо в цей день востаннє лунає шкільний дзвінок для найстарших учнів школи.

28 травня в стінах Черемошнянської ЗОШ І-ІІ ступенів пролунав останній дзвінок для дев’ятикласників, а також четвертокласників, які прощалися з початковою школою.

З вітальними словами до випускників звернулася директорка школи Таїсія Станіславівна Колос: «Мені надзвичайно приємно знову зустрітися в стінах нашої школи, бо вже рік ми перебували в так би мовити частковій ізоляції з батьками, з усіма друзями. Шановні випускники, ви виросли в стінах цієї школи, більшість з вас навчались тут з п’ятого класу. Ваш підлітковий вік пройшов тут, а ми, педагоги, були разом із вами. Ви досягали певних здобутків, вершин, і мені надзвичайно приємно бачити сьогодні вас уже дорослими. Сподіваюся ви не забудете нашу школу, будете відвідувати її. Ваші батьки сьогодні з трепетом своїх сердець відпускають вас на нову стежину, нову дорогу, та якою вона буде - залежить тільки від вас. Ваш вибір у житті – це ваше майбутнє, а ваші здобутки сьогодні — це підвалини вашого майбутнього.

Я бажаю вам радості, щастя на життєвому шляху, гарних, добрих, позитивних людей, які будуть вам зустрічатися. Тому що нам не байдужа ваша подальша доля, життя. Весь колектив нашої школи, спостерігаючи за вашим зростанням, прикипіли до вас серцем і душею. Хочу, щоб ви згадували все те добре, що було з вами тут, в школі, щоб надалі, зустрічаючись і з працівниками нашої школи, і з учнями, які будуть підростати, ви не відвертали голови, завжди були привітними, і щоб ви не раз поверталися в стіни рідної школи і ділилися з нами своїми успіхами і здобутками.Дуже дякую батькам за допомогу, співпрацю, підтримку, за те, що ви довірили нашому колективу своїх дітей. Не забувайте, що ваші діти будуть потребувати вашої підтримки й надалі і рік, і два, і п’ять, і десять… Ваші настанови, які вкладали у ваших дітей, нехай проростають добрим зерном.».Фото без опису Свято останнього дзвінка - це не лише свято для випускників, це свято шкільного врожаю, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначають найкращих учнів і вчителів, які гідно представили школу на районних і обласних змаганнях, турнірах, конкурсах, олімпіадах. То ж, після вітальних слів директорки, слово взяла її заступник Оксана Йосипівна Оникійчук, яка розповіла про цьогорічні досягнення учнів у вивченні навчальних дисциплін і участь в різних заходах та вручила подяки і грамоти кожному, хто вніс свою частку в загальний рейтинг школи.

Так, подяки отримали:

Ревнюк Тетяна (9 кл.) за старанність у вивченні предметів гуманітарного циклу;

Нестрачук Діана (4 кл.) за старанність у вивченні предмета «Літературне читання» та активну участь у житті класу;

Левчук Анастасія (4 кл.) за старанність у вивченні предмета «Літературне читання»;

Знахорчук Вікторія (4 кл.) за старанність у вивченні предмета «Математика».

Грамотою за ІІІ місце нагороджена Ревнюк Тетяна, переможниця 6-го обласного конкурсу учнівських робіт «Юний історик»; дипломами ІІІ ступенів— Колос Олег та Ревнюк Тетяна, учасники 6-го етапу обласної виставки-конкурсу «Чарівний пензлик».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСаме педагоги ведуть своїх учнів до нових перемог і звершень, їхній професіоналізм не дозволяє школі стояти на місці, а тільки рухатися вперед. Тож, разом із учнями було відзначено і педагогів, які підготували призерів районних конкурсів та олімпіад. Учні Черемошнянської школи разом із вчителями брали участь у дев’яти Всеукраїнських шкільних олімпіадах і мають високі досягнення:

- математика ІІ і ІІІ місце — Фольварт Світлана і Бабкіна Анастасія під керівництвом Косенко Тетяни Георгіївни;

- географія ІІІ і ІV місце — Талько Тетяна і Ревнюк Тетяна під керівництвом Щенявської Марини Степанівни; - історія два V місця — Кутний Володимир та Яремчук Вікторія під керівництвом Синявскої Валентини Іванівни і Оникійчук Оксани Йосипівни.

Протягом року були організовані і цікаво проведені предметні тижні, місячники, конкурси учнівської творчості, акції, інтерактивні конкурси. А саме: участь в районній виставці-конкурсі «Осінні фантазії», змагання з футболу, участь у всеукраїнській експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина — Україна!», участь у всеукраїнських заочних конкурсах і акціях «Парки — легені міст і сіл», «Парад квітів біля школи», виставка-конкурс «Декоративний розмай», бісероплетіння, ліплення та обласні виставки-конкурси «Космічні фантазії» і «Чарівний пензлик» та безліч інших заходів, до яких залучалися учні в стінах рідної школи до Міжнародного дня рідної мови, до Шевченківських днів, до Дня гумору та різних оздоровчих заходів.

Активно проводилася гурткова робота, залучалися вихованці школи до різних заходів, які теж радують своїми здобутками. Це і спортивний гурток «Волейбол», і театральний — «Чудасія», і гуртки ужитково-декоративного мистецтва «Умілі руки» та «Мальви».

Небайдужими виявилися педагоги школи, так званий «квартет», четвірка вчителів, які взяли участь у виставці передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Житомирщини – 2021».

Великий вклад у розвиток школи і підвищення її іміджу принесла директорка школи Таїсія Станіславівна Колос, беручи участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Директор школи».Фото без опису

Напутнє слово для своїх випускників сказала і класний керівник Олена Вікторівна Ковнацька: «Шкільні роки позаду, а попереду самостійне життя. Це щаслива і водночас хвилююча хвилина, адже це в життя доросле вам — найперший старт. Нехай воно у кожного складеться з досягнень, перемог, хороших дат. Відсьогодні кожен із вас іде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок. Кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч питань. Я бажаю, щоб на вашій дорозі завжди зустрічались добрі, порядні люди, які б могли оцінити ваші здібності, таланти, змогли допомогти у здійсненні ваших мрій. Зумійте реалізувати себе, розвинути свої здібності, здобути потрібні професії. Розвивайте в собі найголовніший талант — талант людяності, і тоді не лише вам буде добре у цьому світі, а також тепло і затишно буде тим людям, які поруч із вами.».

Привітали випускників їхні шкільні «колеги» — першокласники і четвертокласники. Після чого учні четвертого класу разом із першою вчителькою Любов’ю Анатоліївною Зубрицькою влаштували і своє свято останнього дзвінка для батьків та попрощалися з початковою школою. Учні всіх інших класів у зв’язку з карантинними обмеженнями провели свято останнього дзвінка покласно.Фото без описуФото без описуФото без опису

Щиро вітаємо випускників та школярів зі святом останнього дзвінка!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь