A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БАРАШІВСЬКІЙ ШКОЛІ ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК

Дата: 21.05.2021 20:00
Кількість переглядів: 356

Фото без описуПідходить до завершення 2020-2021 навчальний рік. Нелегким він був як для педагогічних колективів, так і для школярів Березівської громади, адже чи не більша його частина пройшла в умовах дистанційного навчання через карантиннні обмеження, викликані коронавірусною пандемією. Не можна забувати й про те, що після проведення виборів у жовтні 2020 року та завершення процесу децентралізації змінилося підпорядкування освітньої сфери і перейшло з Житомирського районного відділу освіти безпосередньо до Березівської сільської ради. Попри всі виклики сьогодення, освітяни та учні впоралися з поставленими завданнями і з гарними результатами завершують навчальний рік.

21 травня в Барашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок для учнів 4-го, 9-го та 11-го класів. На урочисту лінійку завітали гості: батьки випускників, Березівський сільський голова Михайло Яромов та завідувачка відділу освіти сільської ради Аліна Забродська, які звернулися до випускників з вітальними та напутніми словами.

У ході святкових заходів класний керівник 11-го класу Олена Миколаївна Котенко провела для своїх учнів останній урок під символічною назвою «Дорога від дитинства до юності», а перша вчителька випускників Лариса Володимирівна Білоченко зробила приємний сюрприз — вручила учням перші зошити, які свято берегла до сьогодні всі ці роки.Фото без описуФото без опису Фото без опису У свою чергу, одинадцятикласники зробили рідній школі на згадку про себе подарунок - висадили алею з туй, чим започаткували в школі гарну традицію.

Загалом Барашівський шкільний поріг цього року полишають 7 учнів 11-го класу, ще 8 дев’ятикласників мають час, аби визначитися: чи продовжити навчання в стінах рідної школи і отримати повну загальну середню освіту, чи вступити до професійно-технічних навчальних закладів.

Щиро вітаємо випускників та бажаємо кожному, хто ступає на далеку дорослу дорогу, віднайти себе і реалізуватися успішно у своєму житті, а усім іншим школярам - веселих літніх канікул та позитиву і з новими силами приступити восени до навчальних звершень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь