A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРОВЕДЕНО ТРЕНІНГ ЩОДО ВЧИНЕННЯ НОТАРІАЛЬНИХ ДІЙ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 18.05.2021 11:17
Кількість переглядів: 500

Фото без опису17 травня за ініціативи Березівського сільського голови Михайла Яромова відбувся навчальний семінар-тренінг для старост та документознавців громади, з метою вдосконалення навичок для нових працівників у сфері вчинення нотаріальних повноважень, якими наділені представники органів місцевого самоврядування та задля ознайомлення із законодавчими змінами до оформлення певних документів нотаріату.

Перед присутніми виступив приватний нотаріус Віктор Доброльожа, який презентував та вручив присутнім спеціально підготовлений з цією метою (як в паперовому, так і в електронному форматах) — «Методичний посібник з питань вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування Житомирського району».

Особливу увагу учасники семінару приділили повноваженням (компетенції) посадових осіб органів місцевого самоврядування в частині вчинення ними нотаріальних дій. Йшлося, зокрема, про посвідчення заповітів та/або довіреностей, подання інформації щодо них (заповнення відповідних заяв) до Єдиного реєстру довіреностей та Спадкового реєстру відповідно, видачу дублікатів нотаріально посвідчених документів, дотриманню нотаріальної таємниці, веденню реєстру нотаріальних дій тощо.

Учасниками семінару було розглянуто широке коло проблемних моментів вчинення нотаріальних дій та отримано практичні поради і рекомендації щодо надання якісних та невідкладних нотаріальних послуг жителям Березівської громади. А також, на згадку про зустріч, Віктор Віталійович подарував для старостинських округів, шкіл та дитячих садочків сільської ради книги «ІСТОРІЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ».Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь