A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

НОВОГО ВИГЛЯДУ НАБУВ ЦЕНТР СЕЛА ІВАНІВКА

Дата: 04.05.2021 09:26
Кількість переглядів: 514

Фото без описуРоботи по благоустрою на території Березівської сільської ради почали "кипіти" ще з кінця березня: прибирання сміття, вичісування трави, обрізка кущів та аварійних дерев, побілка бордюрів, і фініш весняної толоки - декор і доповнення існуючих квіткових клумб та закладання нових.

У центрі села Іванівка толока тривала у декілька "підходів". Першочергово, тут було забрано старі дерева, що попереду ФАПу, потому завдяки сильним чоловічим рукам поборолися з пеньками та розлогим корінням, а на завершення розробили територію під новий ландшафтний дизайнерський задум.

Напередодні "чистого четверга" староста Іванівського старостинського округу Олена Цимбалюк знову згуртувала навколо спільної справи своїх однодумців та небайдужих жителів села, після плідної роботи яких центр Іванівки суттєво оновив свій вигляд.

Фото без опису

Завдяки сприянню Березівської сільської ради, депутатів від округу Денисюка Сергія, Серокліна Олександра, Денисюк Ірини та Нікітченко Людмили, старостату, працівників школи, ДНЗ «Дзвіночок», клубу, ФАПу та небайдужих жителів громади в центрі Іванівки з’явилися шикарні молоденькі клумби.

Аби «новосели» кущів та квітів почували себе добре, територію підсипали свіжою родючою землею, в якій посприяв Михайло Заболотний, і засіяли газонною травичкою. Благодійно були надані кущі троянд від ФОП Сергія Цимбалюка, клени та горобина від Олександра Левківського, 40 кущів петуній та кущів «з добрим ранком» від Людмили Нікітченко. Паростками різноманітних видів хости поділилася Марія Чернявська, з Барашівського дачного масиву більше десяти різновидів багаторічних квітів підвезла і Анеля Деркач.

Фото без описуПівники, декоративна капуста, а ще закуплені спірея, колоно- та шаровидні туї, самшит, — уся ця рослинність відобразилася в дизайнерському плануванні клумб, на яких пройде процес адаптації та приживлення, і вже найближчим часом вони розквітнуть в усій красі та радуватимуть око жителів, проїжджих і гостей села.

Фото без опису

Свій вклад в окультурення місцевого клубу зробила і новопризначена завідувачка закладу Анна Щепанська, яка теж розробила три нові клумби перед закладом культури. Днями попрацює і над озелененням території біля пам’ятника полеглим під час Другої світової війни. А в Барашівці працівники ФАПу теж попрацювали та навели лад на прилеглій території.

Щиро дякуємо всім за спільну продуктивну працю та прекрасний результат на благо нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь