A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У САДКАХ КЕРІВНИКИ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ-ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

Дата: 27.04.2021 13:46
Кількість переглядів: 314

26 квітня, в день 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в Житомирському районі пройшов ряд заходів. У рамках вшанування героїв-ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, у с. Садки Березівської сільської ради завітала делегація з числа керівників Житомирського району, у складі голови РДА Юрія Денисовця, голови райради Олександра Блощинського, заступника голови РДА Людмили Заворотнюк, керуючої справами районної ради Галини Оверкович та депутата райради Миколи Фещука, яких зустрів сільський голова Михайло Яромов.

Гості поклали квіти до Меморіалу з нагоди 25-річчя об'єднання сіл внаслідок аварії на ЧАЕС, відкритого тут 5 років тому, у скорботі схилили голови та хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів.

Під час зустрічі очільник громади провів екскурсію для нового керівництва району, які вперше завітали до Садківського старостинського округу, розповів про секрети успіху, продемонстрував інфраструктуру та благоустрій села, проведені за останніх 5 років та окреслив подальші плани розвитку.

Без перебільшення можна сказати, що делегація з району було приємно вражена побаченим: компактне розташування центру села - сучасна паркова зона, клуб, церква, школа, дитячий садочок, мультифункціональний спортивний комплекс, хореографічна студія, оновлений адмінкорпус старостинського корупусу та напівготове приміщення, в якому планується облаштувати амбулаторію загальної практики сімейної медицини, - це лише частина з того, що за браком часу гостей встиг продемонструвати Михайло Валентинович.

Керівництво району зійшлося на тому, що Садки можна сміливо називати сучасним європейським селом та брати приклад для наслідування іншим громадам на шляху до розвитку та побажали Березівській сільській раді подальшого процвітання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь