A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ШКІЛЬНІ КОТЕЛЬНІ БЕРЕЗІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ "ЗАКОНСЕРВУЮТЬ" НА ЛІТНІЙ ПЕРІОД

Дата: 12.04.2021 07:30
Кількість переглядів: 510

Підходить до завершення опалювальний сезон. З метою якісної підготовки до наступного робочого сезону 2021-2022 у відділі освіти, молоді та спорту Березівської сільської ради було створено робочу комісію на чолі із завідувачкою відділу Аліною Сергіївною Забродською та проведено планове обстеження стану обладнання шкільних котелень.

Після огляду теплопостачальних приміщень було складено список потреб, необхідних, аби до завершення опалювального сезону повністю навести тут лад, «законсервувати» котельні на літній період, аж до наступного сезону та бути відразу готовими восени за першої потреби включити опалення в закладах освіти.

Окрім озвучених кочегарами запитів, серед яких були навіть такі елементарні прохання, як закупівля наборів інструментів та спецключів для газового обладнання, — у планах сільської ради придбати електрогенератори у ті котельні, де їх немає, а саме в Березівський, Василівський, Барашівський та Садківський заклади загальної середньої освіти на випадок аварійного відключення електропостачання, через відсутність якого може враз зупинитись робота тої чи іншої котельні.

Уже закуплено фарбу, вапно, утеплювач, необхідні запчастини. Вищезазначені роботи почалися. У кінці опалювального сезону, що має настати вже з дня на день пройде прийом виконаних робіт після чого посади постійних кочегарів буде скорочено з метою економії бюджетних коштів (близько 520 тис грн.), а котельні «законсервують» до осені.

Нагадаємо, влітку заплановано будівництво нової шкільної котельні Черемошненської ЗОШ, теплопостачання від якої буде прокладено і до Будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь