A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У БЕРЕЗІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ МІСЯЧНИК ІЗ БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 26.03.2021 16:50
Кількість переглядів: 435

22 березня на території Березівської сільської ради з метою належної підготовки населених пунктів громади до весняно-літнього сезону, поліпшення стану довкілля у селах, естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, проведення робіт із озеленення, — розпочато місячник із благоустрою. Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету 18 березня.

Даним документом затверджено план заходів, а також закріплені відповідні території за підприємствами, установами та організаціями, що функціонують тут.

Першими стартував дружний, завзятий колектив Березівської школи; активно продовжили цю справу вчителі та технічний персонал Василівської ЗОШ, - і вже наводять лад на пришкільних територіях. Наступного тижня цю естафету підхоплять й інші освітні заклади. Паралельно підходить до завершення зрізування аварійних дерев біля Барашівської ЗОШ.

27 березня весняна толока пройде в Іванівському старостинському окрузі, до якої староста Олена Цимбалюк закликає долучитися всіх небайдужих мешканців, і особливо розраховує на сильні та вмілі чоловічі руки. Захід стартуватиме о 10:00 год. біля адмінбудівлі старостинського округу. З собою обов’язково мати захисну маску, рукавички та гарний настрій.

Роботи тільки розпочалися. Попереду нас чекає насичений трудовий місяць. Закликаємо всіх жителів Березівської сільської ради не бути байдужими та спільними зусиллями навести лад у нашій громаді!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь