A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРОГРАМА «ДОПОМОГА ДІТЯМ УКРАЇНИ» В ДІЇ: СІМ’Ї БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Дата: 04.03.2021 12:10
Кількість переглядів: 1212

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба минулого року звернувся до української діаспори в Канаді з проханням підтримати кризові сім’ї, у які через поширення коронавірусу повернулися діти з інтернатних закладів. Після чого Конгрес українців Канади, Канадсько-Українська фундація, Help Us Help та міжнародна корпорація Meest Express започаткували програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами.

А у червні 2020 року відбулася його робоча зустріч із губернатором Житомирської області Віталієм Бунечком, під час якої обговорили та узгодили взаємодію підтримки сімей з дітьми на Житомирщині.

На нараді з керівниками об’єднаних територіальних громад порушували питання щодо того, що в кожній ОТГ мають бути фахівці з соціальної роботи. У Березівській сільській раді, після об’єднання була створена служба у справах дітей, яка частково унаслідувала функції, які виконувалися відповідною службою Житомирського району. Робота її полягає у забезпеченні підтримки дітей і сімей у складних життєвих обставинах, особливо тих, у які повернулися діти з інтернатів, а також контроль питання реалізації державної політики у сфері захисту прав дітей.

2 березня у рамках програми «Допомога дітям України» до Березівської сільської ради в черговий раз надійшла гуманітарна допомога. Дві родини із вищезазначеної категорії Березівської громади, у супроводі завідувачки служби у справах дітей Ірини Денисевич та Сергія Черпіцького, старости Василівського старостинського округу, — отримали допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни, побутової хімії, а також одяг та книги.

Березівська сільська рада щиро дякує за підтримку та сподівається на подальшу співпрацю з фондом для всебічної допомоги сім’ям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь