A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ВК "БЕРЕЗІВКА" ВИЙШЛА В ІІ-Й ЕТАП ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ. ВІТАЄМО!

Дата: 02.03.2021 09:05
Кількість переглядів: 1373

Фото без описуЗбірна волейбольна команда «Березівка» на чолі з тренером Володимиром Свінціцьким, вперше, представляючи Березівську сільську раду на обласному рівні, — взяла участь в І-му етапі Кубку з волейболу серед чоловічих команд Житомирської області, — що пройшов днями в смт Ємільчине.

З-поміж 6 заявлених команд на змагання приїхало 4. Березівську сільську раду представляли її жителі та частково школярі Березівської спеціалізованої школи, що об’єдналися заради спільної мети — перемоги!

У напруженій, сповненій адреналіну та неймовірних емоцій, боротьбі, наші учасники доклали максимум зусиль для бажаної перемоги.

Таким чином, за результатами зіграних поєдинків турнірну таблицю очолили ВК «Березівка» та господарі поля, ємільчинська команда «Рембудсервіс», які вийшли у ІІ-й етап та боротимуться за вихід у фінал, де у двох групах зустрінуться вісім команд.

Щиро дякуємо учасникам нашої команди: Віталію Пасічнику, Ігорю Завірюсі, Юрію Поліщуку, Юрію Пальчинському, Олександру Бондарю, Сергію Єдинаку, Миколі Базьку, Дмитру Ярошинському, Андрію Кучеру, Ігорю Левківському та тренеру Володимиру Свінціцькому за організовану гру, командний дух та гідну «заявку про себе».

Окрема подяка водію автобуса Миколі Попіку, який попри складні дорожні умови вчасно та безпечно доставив хлопців на змагання, участь в яких організовано за сприяння Березівської сільської ради.

Вітаємо наших спортсменів, пишаємося їхніми здобутками і бажаємо не зупинятися на досягнутому!

До слова, як тільки-но карантинні обмеження знімуть, і ситуація з коронавірусом дозволить, — у школах Березівської громади будуть організовані волейбольні секції для усіх бажаючих учнів. Розвиваємо спорт разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь