A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА М. ЯРОМОВ ЗУСТРІВСЯ З ПРОЄКТАНТАМИ В САДКАХ

Дата: 08.02.2021 16:34
Кількість переглядів: 414

Фото без описуНа другому поверсі адмінприміщення Садківського старостинського округу заплановано зробити капітальний ремонт приміщень з переобладнанням під АЗПСМ (амбулаторію загальної практики сімейної медицини). З цією метою сільський голова Михайло Яромов та староста Садківського старостинського округу Ольга Шинкар зустрілися днями з проєктантами та обговорили детальне планування необхідних внутрішніх робіт.

Варто зауважити, що вищезгадане приміщення близько 400 м² вже на половину готове. Тут проведене теплопостачання, залито бетонну стяжку з перлітовим утепленням, поштукатурено стіни, повністю замінено електропроводку з урахуванням усіх майбутніх потреб, проведено холодну/гарячу воду в кожному кабінеті, зроблено каналізаційні відводи. Закуплено пандус, проте поки що очікуються відповідні погодні умови, аби його змонтувати.

Під час зустрічі Михайло Валентинович висловив свої побажання щодо розташування відповідних кабінетів, вислухав зауваження та пропозиції від спеціалістів щодо дотримання всіх ДБН (державно-будівельних норм), що й було узгоджено сторонами.

Так, у перспективі в коридорі заплановано аптечний кіоск. Праве крило, або його ще умовно назвемо лікувальним відділенням, передбачає собою: денний стаціонар, маніпуляційну, медсестринську, лабораторію, кабінет щеплення, склад медикаментів. Ліве крило, або приймальне відділення: кабінети головного лікаря, гінеколога, терапевта, стоматолога та ренгенкабінет для нього, побутова кімната (кімната інвентарю).

Окремо стояло питання щодо прийому людей з обмеженими фізичними можливостями. Аби зробити підйомник на другий поверх — занадто дорого, тож аби здешевити ремонт, і заразом вийти з цієї ситуації було прийнято рішення «переполовинити» на першому поверсі при вході кімнату завгоспа. Вона доволі простора, і місця точно вистачить на два кабінети. Тож частину залишать під госппотреби, іншу облаштують під оглядову.

Наразі проектанти вже взялися до роботи, аби встигнути виготовити проектно-кошторисну документацію, яку до кінця лютого Березівська сільська рада планує подати на участь у фінансуванні до Державного фонду регіонального розвитку, аби залучити державні кошти на капітальний ремонт вищевказаного приміщення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь