A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

БІЗНЕС ПІД ЧАС ВІЙНИ: У САДКАХ ВІДКРИТО ПЕРУКАРНЮ

Дата: 09.08.2022 10:41
Кількість переглядів: 304

Фото без описуЯк відомо, бізнес в Україні в умовах воєнного стану дуже страждає, але вмирати йому категорично заборонено. Адже, сьогодні вкрай важливо працювати, отримувати дохід, платити податки та підтримувати власну економіку.

Березівська сільська рада твердо стоїть на тому, аби підтримати кожного, хто намагається не лише продовжувати працювати в умовах війни, а й має бажання відкрити власну справу на території громади.

Так, 7 серпня, в частині приміщення Садківського старостинського округу мешканка нашої громади Світлана Бойденко відкрила власну справу. Жінка орендувала кімнату і облаштувала в ній перукарню за всіма сучасними вимогами.

Відтепер, у жителів Садок та окружних сіл немає потреби задля цього їхати в місто, вистоювати чергу та чекати, поки їм наведуть красу. А ще робоче місце майстрині, це додатковий дохід в скарбничку бюджету своєї громади.

Пані Світлана висококваліфікований фахівець своєї справи широкого профілю, з великим досвідом роботи, технолог-колорист, яка виконує усі види перукарських послуг: чоловічі, жіночі та дитячі стрижки, фарбування, кератин та ботокс волосся, весільні зачіски та інше. Тож, запрошуємо всіх охочих скористатися її послугами.

Перукарня відкрита для своїх клієнтів щовівторка та щоп’ятниці з 10:00 до 16:00 год. в порядку «живої» черги. Також, можливе обслуговування і в інші дні за попереднім записом за тел. (067) 263-21-38 або (093) 704-10-69.

Ви будете приємно вражені адекватними цінами на обслуговування. До того ж, для пенсіонерів за наявності пенсійного посвідчення — фіксована ціна на стрижку — 100 грн.

А поки чекатимете свого часу, тут можна пригоститися запашною ароматною кавою. До слова, у перукарні вистачає простору, аби облаштувати і місце для майстра манікюру. Тож, якщо є бажаючі, ми будемо раді сприяти вам у цьому. Як і всім іншим, хто захоче офіційно відкрити і свою справу в інших селах нашої громади. Місця в адмінприміщеннях старостинських округів вистачить усім, головне, бажання!

Березівська сільська рада запрошує до співпраці та закликає не боятися відкривати власний бізнес, створювати нові робочі місця, розвивати громаду та підтримувати місцевий бюджет справною сплатою податків.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь