A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ТРІУМФАЛЬНА ПЕРЕМОГА СПОРТИВНОГО КЛУБУ "AEROBICS"

Дата: 06.12.2021 20:41
Кількість переглядів: 419

Фото без описуСьогодні знайомимо наших читачів із спортивним клубом "AEROBICS", який із серпня проводить тренування з аеробіки на базі Іванівської ЗОШ.

Організувала навколо себе бажаючих займатися ритмічною гімнастикою молода спортсменка, уродженка с. Іванівка - Анастасія Словінська.

Свій шлях у спортивній аеробіці дівчина розпочала з першого класу і вже за чотири роки твердо вирішила в майбутньому стати тренером.

Від самого початку наставники маленької спортсменки: Ірина Кононенко (перший тренер), Вікторія Томашевська, Лариса Мохорт та Тетяна Ісакова, " моя спортивна мама", як називає її сама Настя, - вкладали у неї усі свої вміння і покладали на дівчину великі надії, про що свідчать її постійні переможні участі у Чемпіонатах України, області, у змаганнях за кордоном: Болгарії, Австрії, Чехії, Республіці Білорусь та ін.

У ході своєї спортивної кар'єри юна гімнастка захистила і звання Мастра спорту України зі спортивної аеробіки.Фото без опису

Після 12 років професійних виступів, на яких дівчина відстоювала честь не лише області, а й всієї України, - здійснилася дитяча мрія і Анастасія відбулася як тренер.

До цього часу Настя допомагала, і зараз допомагає своїм тренерам з їхніми підопічними, - складає композиції, шукає музику, ну і, звісно ж, відвідує змагання.

Уже давно в Анастасії зародилася ідея відкрити в рідній Іванівці клуб спортивної аеробіки, аби ширше розвивати цей вид спорту, дати можливість сільським діткам отримувати нові знання та вміння, розвиватися тілесно і духовно, використовувати свої фізичні можливості на повну, ну і надалі розвивати та реалізовувати себе саме як тренер, застосовуючи свої не лише спортивні, а й педагогічні задатки.

У серпні цього року перші бажаючі з числа іванівських школярів, а це трохи більше десяти діток, прийшли на пробні заняття. Відтоді, тричі на тиждень: у понеділок, середу та п'ятницю, - вони активно поринули з головою у заняття і результат не забарився.Фото без опису27 листопада в Будинку Культури м. Житомира відбувся танцювальний конкурс "AUTUMN DANCE FEST", де представили свою майстерність у номінації "спортивний танець" і іванівські вихованці з аеробіки. У складі збірної команди клубу "AEROBICS" було 16 учасників, 6 з яких - з Іванівки. Діти продемонстрували чудові результати своєї наполегливої праці і привезли додому тріумфальний кубок за І місце. З чим ми їх і вітаємо!Фото без опису

Тренер Анастасія Словінська запрошує і буде рада бачити ще нових вихованців і запевняє, її знань, умінь, навичок та енергії вистачить на всіх. Тож, ласкаво просимо! Деталі за телефоном: 0980022015



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь