A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У ЧЕРЕМОШНОМУ ТЕХНІЧНО ПЕРЕОСНАЩЕНО ШКІЛЬНУ КОТЕЛЬНЮ

Дата: 25.11.2021 17:57
Кількість переглядів: 484

Фото без описуУ шкільній котельні села Черемошне проведено технічне переоснащення та капітальний ремонт приміщення.

Ще донедана тут функціонували старі радянські котли, які давно вже віджили себе і були вкрай небезпечними. Про санітарію котельні теж годі й говорити, адже кіптява від котлів вкрила усе всередині та нагадувала картину з фільму жахів (без перебільшення).Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Проаналізувавши проблему, в Березівській сільській раді прийняли рішення зробити тут капітальний ремонт приміщення, встановити сучасне, економічне обладнання — два дров’яні котли потужністю в 200 кВт та повністю замінити теплотрасу. На це з бюджету сільської ради депутатами було спрямовано 3,5 млн грн.

Роботи тривали з перших днів вересня. І ось, за три місяці, осучаснена котельня подала перше тепло в Черемошнянську школу. Разом із тим, під час оновлення опалювальної споруди будівельники завели від котельні тепломережу і до Будинку культури, що поруч, де планується ряд «перевтілень».

На місці бібліотеки, яка «переїхала» в школу, буде проведено ремонт із облаштуванням тут хореографічної студії. Ще одне приміщення заплановано реконструювати під фельдшерсько-акушерський пункт, аби створити нормальні умови для повноцінного надання первинної медичної допомоги і «переселити» сюди медпрацівника з приміщення старого дерев’яного будиночка, де наразі базується ФАП.

Приємно бачити і усвідомлювати, що за такий короткий термін від старої котельні на згадку лишилися хіба що фотографії. Тепер це сучасна модернізована котельня, де чисто, світло, просторо як всередині, так і зовні. Тут створені усі умови для комфортного перебування обслуговуючого персоналу. А біля котельні, завдяки тим же будівельникам, працівникам відділу ЖКГ та відділу культури Березівської сільської ради проведено благоустрій території. Усі виконані роботи створили у цьому «куточку» справжню атмосферу затишку, якими ми відверто пишаємося.

Березівська сільська рада щиро вдячна підрядній організації, усім працівникам сільської ради, депутатам, хто долучився до реалізації цього проєкту. Також дякуємо батькам та учням за розуміння і терпіння під час завершення робіт, які припали на початок опалювального сезону та педагогічному колективу школи за сприяння і організацію повноцінного навчального процесу, який довелося частково проводити дистанційно.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь