A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЧІЛЬНИКА БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ — МИХАЙЛА ВАЛЕНТИНОВИЧА ЯРОМОВА!

Дата: 21.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 243

Фото без описуКолектив та депутатський корпус Березівської сільської ради щиро вітає з Днем народження очільника Березівської громади — Михайла Валентиновича Яромова!

Далекоглядний і завзятий, енергійний і відчайдушний, справедливий і принциповий керівник — усі ці слова про Вас, Михайле Валентиновичу!

Весь наш дружний і люблячий Вас колектив радий від того, що має честь працювати під Вашим началом. І сьогодні, в день Вашого особистого свята, з глибокою повагою та шаною надсилаємо Вам букет найщиріших вітань з нагоди Дня народження!

Щиро бажаємо міцного богатирського здоров’я, міцності духу і тіла, життєвої наснаги, завзяття і відмінного настрою. Нехай Ваш ентузіазм ніколи не згасає, удача супроводжує у відповідальних та серйозних справах, а щоденна робота на благо нашої громади буде тільки в радість і з відмінними результатами.

Нехай кожен день буде сповнений яскравих ідей і перпектив, підтримки від оточуючих та держави, ну а ми зі своєї сторони робитимемо все, аби не підвести Вас!

Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток нашої громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям. Бажаємо, щоб Вас постійно зігрівало тепло людської вдячності за добрі справи, Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення.

Хай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь