A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

КУБОК ТРЬОХ ПОКОЛІНЬ: ДВА З ТРЬОХ ЗДОБУЛИ КОМАНДИ БЕРЕЗІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.10.2021 13:00
Кількість переглядів: 338

Фото без опису"КУБОК ТРЬОХ ПОКОЛІНЬ", - під такою назвою на території Березівської сільської ради започатковано футбольний турнір, присвячений трійці воєдино поєднаних свят: Дню захисників та захисниць України, Дню Покрови Пресвятої Богородиці та Дню козацтва, що традиційно відзначають в Україні 14 жовтня.

Свято футболу між командами "трьох поколінь" Березівської та сусідньої, Пулинської, територіальних громад, - провели на центральному стадіоні військового містечка №115 організатори, - відділ освіти, молоді та спорту, за підтримки відділу культури, Березівської сільської ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВ оточенні могутніх дубів, золотавих кленів, білокорих беріз, струнких сосен та ялин, витала атмосфера дружньої, і в той час, конкурентної, боротьби за перемогу у володінні м'ячем на ігровому полі.

За результатами зіграних матчів серед команд ветеранів, дорослих та дитячих команд, - два Кубки отримали футболісти Березівської громади.

У запеклій боротьбі серед наймолодших учасників турніру напруга трималася до останніх хвилин завершення матчу, в якому збірна команда Березівської сільської ради поступилася суперникам з результатом 2:3.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ протистоянні команд-ветеранів перемогу вдалося відстояти представникам команди-господаря з рахунком 3:0.

Не менш напруженим поєдинком виявилася гра між дорослими командами вищезгаданих громад. Так, із результатом 4:1, пропустивши лише один гол у власні ворота, упевнену перевагу здобула, знову ж таки, команда господарів турніру.Фото без описуФото без опису

Вітаємо наших футболістів із заслуженими перемогами, і дякуємо Пулинській громаді, яка радо відгукнулася на запрошення та прийняла участь у змаганнях.

У майбутньому, футбольне дійство у знак поваги та шани до української історії, до нашого сьогодення та майбутнього, яке залежить від захисників його незалежності та сувереніту - турнір планується проводити на традиційній основі із запрошенням до участі різних громад Житомирського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь