A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ПОШТОВОГО ЗВ'ЯЗКУ!

Дата: 09.10.2021 12:26
Кількість переглядів: 435

З нагоди професійного свята вітаємо з Всесвітнім днем пошти всіх представників цієї галузі.

Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш доступним засобом зв’язку для різних верств населення, а особливо сільських жителів.

Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, отримання пенсійних та соціальних виплат, оплати комунальних послуг, доставки товарів першої необхідності, а ще доброї звістки та привітного слова.

Приємно, що українська пошта стоїть на порозі прогресивних змін, залишаючи, водночас, традиційну і близьку форму обслуговування людей.

Зважаючи на різке зменшення сільського населення, в результаті чого багато поштових стаціонарних відділень в селах закриваються, Березівська сільська рада стоїть на тому, аби на теренах громади не перервався цей місточок між поштарями та населенням. Саме тому ми робимо все можливе, аби йти на зустріч Укрпошті та створюємо гідні умови для надання послуг зв'язку працівниками пересувних відділень, які стали чудовою альтернативою для тих населених пунктів, де поштові відділення закриті.

Так, в кінці 2020 року, в приміщенні адмінбудинку Садківського старостинського округу виділено кімнату, де проведено ремонт та облаштовано робоче місце для поштаря та начальника пересувного відділення. У найближчих планах створити такі ж умови для поштарів Іванівського старостинського округу, а згодом і в інших адмінпиміщеннях старостинських округів Березівської сільської ради.

Шановні поштарі, ми цінуємо вашу невтомну працю, яка забезпечує зв'язок та об’єднує людей, розділених великими відстанями. Ваша глибока відданість своїй справі, оперативність і відповідальність є запорукою якісного поштового зв’язку нашої громади.

У день професійного свята прийміть наші вітання та щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости зв'язку між людьми і державою.

Бажаємо всім поштовикам, щоб завжди за свою суспільно-необхідну справу, ви одержували не лише щиру вдячність від людей, а й достойну оплату праці. Нехай же і надалі вам завжди вистачає сил і наснаги, терпіння, витривалості і успіхів у роботі, затишку і благополуччя в родинному колі.

Гарного вам настрою та міцного здоров'я.

З повагою Михайло ЯРОМОВ, голова та колектив Березівської сільської ради.

P. S. Житомирська дирекція "Укрпошти" запрошує на роботу начальника поштового відділення с. Березівка.

За інформацією звертайтеся за адресом: м. Житомир, вул. Вітрука, 1

ФОТО З АРХІВУ ГРОМАДИ (03_11_2020)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь