A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

ПРИЙОМНІ БАТЬКИ ОЗНАЙОМИЛИСЯ З ПИТАННЯМИ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Дата: 17.09.2021 20:00
Кількість переглядів: 240

17 вересня в приміщенні Іванівського старостинського округу Березівської сільської ради відбулася зустріч начальника відділу обслуговування громадян #6 Сервісного центру (Пенсійний фонд) Оксани Лубяковой з прийомними батьками та батьками-вихователями, під час якої обговорила широке коло питань їх пенсійного забезпечення.

Учасники зустрічі ознайомились з порядком зарахування страхового стажу та умовами призначення пенсії, зі станом та перспективами реформування пенсійної системи, нововведеннями у пенсійному законодавстві.

Тема пенсійного забезпечення викликала жвавий інтерес слухацької аудиторії. Прийомні батьки та батьки-вихователі активно цікавилися порядком обчислення розміру пенсії та складовими, що його формують.

Довідково: у с. Іванівка Березівської сільської ради наразі функціонує 2 дитячих будинка сімейного типу (далі ДБСТ) та 3 прийомні сім'ї , в яких проживає та виховується 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Створення таких сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, як ДБСТ та прийомних сімей, розпочалося в Іванівці з 2006 року. Саме тоді було відкрито перший ДБСТ у колишньому (за попереднім адмінподілом) Житомирському районі, який успішно існує і сьогодні.

За ці 15 років зі складу прийомних родин вийшло 20 вихованців, але зв'язок між батьками та дітьми не розірвався.

Центр надання соціальних послуг та служба у справах дітей Березівської сільської ради й надалі сприятимуть створенню вищезгаданих сімейних форм виховання та запрошують сім'ї, які готові взяти дитину у свою родину, звертатися за детальнішою інформацією до сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь