A A A K K K
для людей із порушенням зору
БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ЖИТОМИРСЬКИЙ РАЙОН ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

У ВІЙСЬКОВОМУ МІСТЕЧКУ №115 РОЗПОЧАВСЯ РЕМОНТ АДМІНПРИМІЩЕННЯ

Дата: 07.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 406

За часів активної діяльності військового містечка №115 тут вирувало життя з повноцінним функціонуванням усіх сфер інфраструктури: медпункт, клуб, спортзала, бібліотека, магазин, поштове відділення, дитячий садочок. Проте, час та обставини взяли гору над переважною більшістю цих об’єктів, і вони фактично зруйновані.

Декілька років тому вдалося відновити частину дитячого садочка, який нині активно розвивається і розширюється. Частково вдалося зберегти і приміщення клубу, хоча він теж потребує сьогодні серйозних фінансових вливань на ремонт.

Найплачевніша ситуація була з адмінприміщенням, де колись розташовувалися медпункт та спортивна зала, двері яких закриті з тих пір, відколи розформовановійськову частину. А це добрих років 15!

Деякий час тут розміщалися пошта і місцева бібліотека. І, якби не дах, який буквально згнив «на пні» та завалився, можливо зсередини приміщення було б у кращому стані. Більше того, аварійна споруда в самісінькому центрі — це ні що інше, як реальна загроза життю і здоров’ю оточуючих. Така собі «бомба сповільненої дії»!

Якби там не було, а дивитися на розвалини такої величезної, прекрасної, по своїй суті, будівлі, — боляче та прикро. І вирішувати цю проблему потрібно було негайно.

В останні дні літа тут нарешті розпочався капітальний ремонт приміщення. Першочергово було проведено демонтаж залишків даху, завезено необхідні будівельні матеріали.

Вже сьогодні майстри утеплюють стіни, після чого їх пошпаклюють та пофарбують. Паралельно тривають роботи по повній заміні даху.

Після завершення зовнішніх робіт перейдуть до внутрішніх, де буде зроблено кімнати, відновлено спортзалу з роздягальнею та душовими кабінками.

Ми сподіваємося, що вже зовсім скоро це приміщення "оживе", в його стінах знову залунають голоси, вдарить об стінку перший м’яч, і жителі нарешті матимуть змогу на змістовне активне дозвілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь